Άντζελα Γκερέκου: Η ανάρτηση για το ετήσιο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου
Showbiz

Άντζελα Γκερέκου: Η ανάρτηση για το ετήσιο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου

Την θλίψη είχε σκορπίσει η είδηση πως ο αγαπημένος σε όλους, Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο 251 νοσοκομείο λίγο πριν πάρει εξιτήριο.

Όλο αυτό το διάσημα, τόσο η κόρη του, Μαρία, όσο και η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους. Αρκετές φορές μάλιστα έχουν δημοσιεύσει και οι δύο συγκινητικές αναρτήσεις για τον άνθρωπο που αγαπούσαν όσο τίποτα άλλο.

Η Άντζελα Γκερέκου, αυτή τη φορά έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ενημέρωσε τους συγγενείς, φίλους και θαυμαστές, πως το ετήσιο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιουλίου στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών.

«Ενημερώνουμε ότι το ετήσιο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/7/22 στις 12:00 το μεσημέρι, στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών. Σας ευχαριστούμε!», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Να θυμίσουμε ότι ο αξέχαστος τροβαδούρος, ο Άρχοντας του ελληνικού τραγουδιού έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου σε ηλικία 80 ετών.

Αν και αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, εκείνη την ημέρα επρόκειτο να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου είχε βρεθεί για εξετάσεις. Τον πρόδωσε η καρδιά του και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή, αφήνοντας πιο φτωχό τον καλλιτεχνικό κόσμο και απαρηγόρητα τα μέλη της οικογένειάς του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved