Συγκινεί η Άντζελα Γκερέκου! Δημοσίευσε φωτογραφίες - «θησαυρό» με τον Τόλη Βοσκόπουλο
Showbiz

Συγκινεί η Άντζελα Γκερέκου! Δημοσίευσε φωτογραφίες - «θησαυρό» με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Λίγο πριν την πρώτη επέτειο θανάτου του λατρεμένου της, Τόλη Βοσκόπουλου, η Άντζελα Γκερέκου δημοσιεύει μια σειρά από φωτογραφίες που για πρώτη φορά «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας και είναι σκέτος θησαυρός.

Η όμορφη πρωταγωνίστρια, την οποία φέτος απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο της Αθηνάς στη Γη της Ελιάς, κάθε μήνα όταν πλησιάζει η ημερομηνία που ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή, μοιράζεται φωτογραφίες τους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgaram.

Αυτή τη φορά μαζί με τον αριθμό «10» οπού είναι και οι μήνες της απώλειας, δημοσίευσε τέσσερις υπέροχες κοινές τους φωτογραφίες που αξίζει να δεις

Η Άντζελα Γκερέκου, ήταν η γυναίκα που έμελλε να τον σημαδέψει όσο καμία άλλη και να του χαρίσει βέβαια και το πολυτιμότερο δώρο της ζωής του, την κόρη του Μαρία που γεννήθηκε ανήμερα τον 15αύγουστο του 2001.

Με την Άντζελα Γκερέκου παντρεύτηκαν το 1996 και από τότε ο Τόλης Βοσκόπουλος απέκτησε την οικογένεια που πάντα ονειρευόταν, έχοντας στο πλευρό του σε κάθε βήμα του τις δύο σπουδαιότερες γυναίκες της ζωής του. Μαζί τους έζησε στιγμές ονειρεμένες σε ένα σπιτικό γεμάτο ευτυχία και αγάπη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved