Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Σαν σήμερα πριν έναν χρόνο μου πήραν τις οικονομίες μιας ζωής»
Showbiz

Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Σαν σήμερα πριν έναν χρόνο μου πήραν τις οικονομίες μιας ζωής»

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη «άνοιξε» την καρδιά της και αποκάλυψε πως είναι η ζωή της ένα χρόνο μετά την απάτη που βίωσε.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη έγινε γνωστή από το περσινό Survivor όπου κατάφερε να ξεχωρίσει για την αγωνιστικότητά της, αλλά και για τον χαρακτήρα της. Η πρώην παίκτρια πριν έναν χρόνο είχε ενημερώσει μέσα από τα social media ότι έπεσε θύμα απάτης και πως άγνωστοι της έκλεψαν τις οικονομίες μιας ζωής.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη δεν το έβαλε κάτω, αντιθέτως αυτό την έκανε πιο δυνατή με αποτέλεσμα μέσα σε ένα χρόνο να έχει καταφέρει να εξελιχθεί στη δουλειά της, προκειμένου να μπορέσει να συγκεντρώσει ξανά τα χρήματα που της έκλεψαν.

Ένα χρόνο μετά το δυσάρεστο περιστατικό, η Μαριάνθη Κάσδαγλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε μια δημοσίευση, όπου αναφέρεται σε εκείνη την μέρα, ενώ αποκαλύπτει όσα έχουν αλλάξει αυτό τον χρόνο.

«Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο τραβήχτηκε η δεύτερη φωτογραφία. Η διαφορά σε αυτές τις δυο φωτογραφίες είναι πράγματα, τα οποία δεν βλέπετε και ίσως δεν γνωρίζετε. Είναι λοιπόν, ότι σαν σήμερα μου έκλεψαν ένα πολύ σημαντικό χρηματικό πόσο και οικονομίες μιας ζωής. Και ότι σήμερα βρίσκομαι ένα βαθμό παραπάνω επαγγελματικά, σε σχέση με το πέρσι τέτοια εποχή. Όλα τα υπόλοιπα έχουν μείνει ίδια, το χαμόγελο & η αισιοδοξία και θα μένουν για πάντα ίδια, όπως και το πείσμα να μην τα παραπατάω ασχέτως το πως θα τα φέρει η ζωή. Αν θέλετε να κρατήσετε κάτι από αυτά, κρατήστε τα καλά και εφαρμόστε τα στη ζωή, είναι ο μοναδικός τρόπος να προχωρήσετε μπροστά», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στην ανάρτησή της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved