Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Γιορτάζουν την 8η επέτειο γάμου τους - Μοναδικές φωτό
Showbiz

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Γιορτάζουν την 8η επέτειο γάμου τους - Μοναδικές φωτό

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και κάθε μέρα είναι και πιο ευτυχισμένοι.

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς σήμερα (18/7) συμπληρώνουν 8 χρόνια έγγαμου βίου και παραμένουν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν στις 18 Ιουλίου του 2014 στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι, παρουσία λίγων δικών τους ανθρώπων, ενώ είχαν καταφέρει να κρατήσουν μυστικό τον γάμο τους.

Έτσι θέλησαν οι δυο τους να περάσουν την ξεχωριστή ημέρα ρομαντικά και πιο συγκεκριμένα δειπνίζοντας, ενώ μετά απόλαυσαν την βόλτα τους. Η Βίκυ Καγιά, ωστόσο ήθελε να μοιραστεί την χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους και για τον λόγο αυτό, δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες.

Η ίδια απεικονίζεται να φιλά τον σύζυγό της στο μάγουλο, ενώ εκείνος κρατώντας την κάμερα απαθανατίζει την όμορφη στιγμή.

«8 χρόνια παντρεμένοι και συνεχίζουμε να μετράμε», έγραφε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως της λείπει πολύ ένα ταξίδι με τον άντρα της: «Να βγαίνουμε πιο συχνά ραντεβού, να κάνουμε τα διήμερά μας όπως παλιά. Μου έχει λείψει να βγούμε για ένα φαγητό οι δυο μας με τον Ηλία. Του το λέω και μου απαντάει: «Εγώ φταίω; Εσύ φταις! Αφού δεν θες να αφήνεις τα παιδιά». Μου λείπει πολύ ο Ηλίας, έχουμε να κάνουμε πάνω από ενάμιση χρόνο ένα ταξίδι ως ζευγάρι», είχε πει ενώ είχε μιλήσει και για τις δύσκολες στιγμές που έχουν περάσει ως ζευγάρι.

Επειδή είμαστε δύο πολύ εργατικοί άνθρωποι που έχουμε κατακτήσει πολλά πράγματα από μόνοι μας, η ομαδικότητα και ο κώδικας επικοινωνίας που έχουμε μας έχει βγάλει και από τα πιο δύσκολα. Σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο. Αυτό είναι ένα λάθος που κάνουν τα ζευγάρια. Οφείλεις να βλέπεις ποιος είναι πραγματικά ο άλλος, με τα καλά και τα κακά του. Δεν μπορείς να τον αλλάξεις. Η αμοιβαία αποδοχή είναι μεγάλο πράγμα».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved