Βίκυ Καγιά: Μείναμε άφωνοι με το τέλειο κορμί της - Έγινε 44 ετών και πόζαρε με κατακόκκινο μαγιό
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Μείναμε άφωνοι με το τέλειο κορμί της - Έγινε 44 ετών και πόζαρε με κατακόκκινο μαγιό

Η Βίκυ Καγιά έχει απίστευτη σιλουέτα στα 44 της χρόνια και μετά από δύο γέννες!

Η Βίκυ Καγιά έχει σήμερα (4/7) τα γενέθλιά της και από το πρωί δέχεται ευχές, τόσο από τα αγαπημένα της πρόσωπα, όσο και από τους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο θεωρείτε από τους πιο fitness celebrities… και όχι άδικα, αφού γνωρίζει τα σωστά μυστικά της σωστής διατροφής.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει στον φακό σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί με ένα κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό.

Η Βίκυ Καγιά έχει καταφέρει να διατηρήσει τις αναλογίες με διατροφή και γυμναστική. Η παρουσιάστρια φροντίζει στο εβδομαδιαίο μενού της να υπάρχουν απαραιτήτων φρούτα, σαλάτες, άφθονο νερό, και φρέσκοι χυμοί. Είναι φανατική οπαδός του πράσινου τσαγιού κα είναι κατά των αλκοολούχων ποτών του καφέ και των αναψυκτικών.

Η άψογη εμφάνισή της φυσικά οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην αυτοσυγκράτηση της –λόγω και της ιδιότητάς της ως μοντέλο.

«Μέσα στην ημέρα επιδιώκω να τρώω κάθε τρεις ώρες περίπου, κάνοντας μικρά και συχνά γεύματα, και προσπαθώ να καταναλώνω πολλά φρούτα και λαχανικά. Έτσι τονώνω τον μεταβολισμό μου και καίω λίπος όλη μέρα!» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved