Showbiz

Bachelor: H απίθανη αλλαγή της Αντζελίνας μετά το «όχι» του Βασιλάκου- Είναι άλλος άνθρωπος!

Η Αντζελίνα, δυο χρόνια μετά το The Bachelor, οχι μόνο είναι full in love με τον νέο της σύντροφο, αλλά και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι εμφανής, μιας και έχει αλλάξει πάρα πολύ από το ριάλιτι αγάπης. 

Την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι αγάπης The Bachelor, όπου έκανε και τα πάντα, με σκοπό να κερίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Η Αντζελίνα συμμετείχε ως παίκτρια στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι και η αλήθεια είναι πως ήταν ένας αρκετά πολυσυζητημένος χαρακτήρας, μιας και οι ατάκες της ήταν μοναδικές και πάντοτε η συμπεριφορά της ήταν εκρηκτική. Δυο χρόνια μετά το The Bachelor, η ίδια έχει αλλάξει και δεν έχει καμία σχέση με την κοπέλα που ήταν τότε. Η ίδια έχει ξεχάσει πλέον για τα καλά τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ενώ με τον νέο της σύντροφο είανι πολύ ερωτευμένη.

Παράλληλα, η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι πολύ μεγάλη, μιας και έχει υποβληθεί σε διάφορες πλαστικές επεμβάσεις ενώ παράλληλα έχει χάσει και πάρα πολλά κιλά, μιας και ήταν κάτι που, κατά την γνώμη της, χρειαζόταν, για να ανανεώσει την εμφάνισή της!

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες της:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved