Showbiz

Αποκαλυπτική η Ιωάννα Σιαμπάνη: «Υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου και ένιωσα καταβεβλημένη»

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Σιαμπάνη περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της, μιας και σε ελάχιστες εβδομάδες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο

Πριν από μερικές εβδομάδες, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, με την ίδια να είναι πραγματικά πανέμορφη με το νυφικό, αλλά και την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Η Ιωάννα Σιαμπάνη είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά ανεβάζει διάφορες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζοντας την καθημερινότητά της και τις ανησυχίες της μέσα από δημοσιεύσεις, αλλά και καθημερινά stories. Η ίδια, πριν από λίγες ώρες ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram, με το οποίο εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι η ίδια υπερεκτίμησε τις δυνάμεις της και έτσι έφτασε τον οργανισμό της στα όριά του και ένιωσε καταβεβλημένη.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο της: «Καλή υπέροχη εβδομάδα να έχετε. Εγώ γύρισα σπίτι μετά τη δουλειά να ξεκουραστώ. Είμαι πολύ πολύ καλύτερα σήμερα γιατί η αλήθεια είναι ότι αυτές τις μέρες δεν ήμουν πολύ καλά γιατί υπερεκτίμησα λίγο τις δυνάμεις μου τώρα με την εγκυμοσύνη και το σώμα μου αντέδρασε λίγο ανησυχητικά. Ευτυχώς όλα καλά. Να ακούτε το σώμα σας και να του δίνετε την απαραίτητη ξεκούραση και φροντίδα που χρειάζεται»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved