Ζέτα Δούκα- Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Είναι αχώριστες φίλες- Οι τρυφερές φωτό και η αγκαλιά!
Showbiz

Ζέτα Δούκα- Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Είναι αχώριστες φίλες- Οι τρυφερές φωτό και η αγκαλιά!

H Ζέτα Δούκα παρευρέθηκε στα γενέθλια της αγαπημένης της φίλης, Πηνελόπης Αναστασοπούλου και οι δυο τους δεν δίστασαν να ποζάρουν αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό!

Οι δυο τους, πέρα από συνάδελφοι, είναι και πολύ καλές φίλες και πολύ συχνά πραγματοποιούν εξόδους και φυσικά εκφράζουν και τους κοινούς τους προβληματισμούς.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, την Δευτέρα 18 Ιουλίου, είχε τα γενέθλιά της και η ίδια διοργάνωσε ένα πάρτι, έχοντας καλέσει μερικούς πολύ κοντινούς της φίλους να γιορτάσουν παρέα. Η Ζέτα Δούκα ήταν φυσικά μέσα στους καλεσμένους της ηθοποιού και φυσικά παρευρέθηκε για να ευχηθεί στη φίλη της.

Την Τρίτη, 19 Ιουλίου, η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες, όπου κρατά την κολλητή της φίλη αγκαλιά και της εύχεται χρόνια πολλά. Η ίδια γράφει στην ανάρτησή της: "Σε πείσμα όλων των καιρών, η αγάπη θα νικήσει! Πρεπει να δείχνουμε την αγάπη , την υποστήριξη , τα (καλά) αισθήματα που τρέφουμε για τον άλλον, με κάθε τρόπο. Ιδιαιτέρως οι γυναίκες μεταξύ μας. Είναι απαραίτητο περισσότερο από ποτέ... Οι φωτογραφίες είναι από τα χθεσινά γενέθλια της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, που κυριολεκτικά χάθηκα στην αγκαλιά της…"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved