Νάντια Μπουλέ: Ξέσπασε για τις φωτιές στην Παλλήνη όπου βρίσκεται το σπίτι της (video)
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: Ξέσπασε για τις φωτιές στην Παλλήνη όπου βρίσκεται το σπίτι της (video)

Η Νάντια Μπουλέ μαζί αρκετούς ακόμα συνανθρώπους μας πέρασαν εφιαλτικές στιγμές βλέποντας την πύρινη λαίλαπα να πλησιάζει απειλητικά ή να καίει τα σπίτια τους.

Και ενώ οι φωτιές συνεχίζουν να είναι ενεργά με τις πυροσβεστικές δυνάμεις και τους εθελοντές πυροσβέστες να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατάσβεσή τους, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό της στο instagram δύο βίντεο, στα οποία ξεσπά.

Συγκεκριμένα, η Νάντια Μπουλέ ανέβασε ένα βίντεο από το καμένο δάσος στο Πανόραμα της Παλλήνης το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι της και έγραψε, «Προσπαθώντας να σώσουμε ότι σώνεται».

Στη συνέχεια η ίδια πόσταρε ένα ακόμα βίντεο, στο οποίο απεικονίζονται οι εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή.

«Οι ήρωες κάθε καλοκαιριού αυτής της κ@@@χωρας και όλων των κυβερνήσεων της που δε λένε να καταλάβουν ότι το περιβαλλοντικό είναι το νο1 ζήτημα της ζωής μας. Οι πιλότοι έσωσαν την τελευταία στιγμή τα σπίτια της γειτονιάς αλλά για άλλη μια φορά έχουν καεί πολλά δέντρα και ζώα. Κουράγιο σε όσους παλεύουν για τα σπίτια τους», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved