Ελένη Φουρέιρα: Ακυρώθηκε η συναυλία της στην Κύπρο- Τι συμβαίνει με την υγεία της;
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Ακυρώθηκε η συναυλία της στην Κύπρο- Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας της Ελένης Φουρέιρα, μιας και, σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις, μια προγραμματισμένη συναυλία της πρόκειται να ακυρωθεί. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα, για αυτό και κάθε της εμφάνιση είναι soldout!

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί σε ένα νυχτερινό κέντρο της Κύπρου την Παρασκευή 22 Ιουλίου, με το φανατικό της κοινό να ανυπομονεί να την ακούσει από κοντά και να απολαύσει ακόμα μια εκρηκτική εμφάνισή της. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα συμβεί, μιας και η συναυλία της τραγουδίστριας ακυρώθηκε και σύμφωνα με ανακοίνωση του μαγαζιού, αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, που καθιστά αδύνατη την παρουσία της εκεί.

Πολύ πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανακοίνωση του μαγαζιού: "Δυστυχώς, για λόγους υγείας, η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο Nava Seaside την Παρασκευή 22 Ιουλίου δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Η ομάδα του Kinky Nights της εύχεται καλή ανάρρωση. Το Kinky Party θα πραγματοποιηθεί και θα επικοινωνήσουμε για νέες κρατήσεις".

Η τραγουδίστρια, μέχρι στιγμής, πέρα από την αναδημοσίευση της συγκεκριμένης ανάρτησης, δεν έχει ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για οποιαδήποτε λεπτομέρεια για την υγεία της, ενώ από την άλλη, το φανατικό της κοινό ανυπομονεί να μάθει νεότερα για την κατάστασή της.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτησή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved