Ελένη Φουρέιρα: 5+1 haircuts που μας εντυπωσίασαν – Πάρε ιδέες
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: 5+1 haircuts που μας εντυπωσίασαν – Πάρε ιδέες

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες και show women στην Ελλάδα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετρά χιλιάδες followers όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό καθώς οι μετοχές της ανέβηκαν κατακόρυφα μετά την Eurovision.

Εκεί, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της, εκτός από τα επαγγελματικά της και μας δίνει πολλές ιδέες για να αναδείξουμε κι εμείς καλύτερα το στιλ μας καθώς είναι μάστερ του είδους.

Κάθε της εμφάνιση, είναι και μια απόδειξη ότι όχι μόνο δε φοβάται τις αλλαγές, αλλά τολμά να υιοθετεί ακόμη και τα πιο εκκεντρικά trends. Η Ελένη Φουρέιρα είναι από τις τυχερές γυναίκες που οτιδήποτε κι αν κάνουν στην εμφάνισή τους μπορεί να το υποστηρίζει άψογα.

Άλλωστε δεν φοβάται να αλλάζει τα μαλλιά της και αρκετά συχνά την βλέπουμε με διαφορετικά haircuts. Κοντά, μακριά, ίσια, μπούκλες και διάφορα χρώματα και όλα της ταιριάζουν τέλεια.

Η τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και όλες αυτές τις αλλαγές, τις έχει μοιραστεί μαζί μας και εμείς σας παρουσιάζουμε μερικές από αυτές.

Δείτε την gallery με τα πιο υπέροχα haircuts.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved