Χρήστος Σαντικάι: Θετικός στον κορονοϊό – Η δημόσια ανάρτηση του
Showbiz

Χρήστος Σαντικάι: Θετικός στον κορονοϊό – Η δημόσια ανάρτηση του

Ο Χρήστος Σαντικάι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και προστέθηκε στην λίστα των ανθρώπων που νοσούν αυτό το διάστημα.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με τη Λάουρα Νάργες, έκανε την είδηση γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Παιδιά κόλλησα Covid. Το κοινοποιώ και εδώ γιατί μπορεί να ξεχνάω κάποιον που μπορεί να ήρθε σε επαφή μαζί μου. Ευχαριστώ και προσοχή» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα, ο Χρήστος Σαντικάϊ.

Να σας θυμίσουμε πως Παρασκεύη 1 Ιουλίου 2022, η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο κάτω από άκρα μυστικότητα, μιας και στην τελετή παρευρέθηκαν μόνο οι οικογένειές τους, αφού το ζευγάρι δεν ήθελε να γνωστοποιήσει την είδηση.

Στη συνέχεια και λίγο πιο αργά το απόγευμα, ο Χρήστος Σαντικάι και η σύζυγός του πλέον, Λάουρα Νάργιες, διοργάνωσαν ένα υπέροχο baby shower party για το μωράκι τους, που έρχεται σε λίγο καιρό. Οι δυο τους έλαμπαν από ευτυχία, ενώ στο πάρτι που είχαν διοργανώσει το πρωταγωνιστικό χρώμα ήταν το μπλε και το γαλάζιο, μιας και το μωράκι τους θα είναι αγοράκι.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved