Κατερίνα Βισέρη: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της στην Τήνο!
Showbiz

Κατερίνα Βισέρη: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της στην Τήνο!

Η Κατερίνα Βισέρη επισκέφθηκε την Τήνο, που είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της νησιά στην Ελλάδα και φυσικά δεν δίστασε να ποστάρει και μερικές φωτογραφίες από τις δισκοπές της. 

Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων GNTM, όπου και είχε καταφέρει να δοκιμαστεί σε αρκετά πράγματα σε ο, τι αφορά το μοντελινγκ.

Η Κατερίνα Βισέρη είχε δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό και είχε καταφέρει να περάσει και στην 20αδα, ενώ λίγο αργότερα εγκατέλειψε το σπίτι του GNTM. Το νεαρό μοντέλο είχε εξομολογηθεί μάλιστα ότι πάλεψε πολύ μετά το παιχνίδι, μιας και αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα διατροφικής διαταραχής, το οποίο και την οδήγησε στην νευρική ανορεξία, μιας και υπήρξε περίοδος στη ζωή της που ζύγιζε μόλις 39 κιλά. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα, η ίδια κατάφερε να ξεπεράσει το συγκεκριμένο πρόβλημα και να φτάσει στα φυσικολογικά της κιλά, αφού σήμερα νιώθει πιο υγιής από ποτέ!

Μάλιστα, παράλληλα με το επάγγελμα της νομικής, το οποίο και ασκεί μετά την κατάκτηση του πτυχίου της, η Κατερίνα Βισέρη ασχολείται πλέον και με το youtube ενώ έχει ανοίξει δική της ιστοσελίδα, στην οποία μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάρει συμβουλές για σωματική ευεξία και φυσικά για γυμναστική.

Τις τελευταίες ημέρες, η ίδια βρισκόταν σε διακοπές στην πανέμορφη Τήνο και φυσικά δεν μπόρεσε να μην δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της, αλλά και κάποιες δικές της με μπικίνι, όπου και διαγραφόταν το καλλίγραμμο κορμί της!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved