Παπαδοπούλου: Έκανε ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο - Αποθεώθηκε στο Instagram
Showbiz

Παπαδοπούλου: Έκανε ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο - Αποθεώθηκε στο Instagram

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι από τις γυναίκες που γυμνάζονται καθημερινά και αγαπούν τα extreme sports.

Αρκετές φορές η παρουσιάστρια έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε θαλάσσια σπορ, ωστόσο, αυτή τη φορά θέλησε να κάνει κάτι πιο… εντυπωσιακό.

Η ίδια θέλησε να ζήσει μια μοναδική εμπειρία πριν από λίγες ημέρες, δοκιμάζοντας τον εαυτό της. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δοκίμασε κάτι πολύ τολμηρό και πιο συγκεκριμένα την ελεύθερη πτώση.

Η τραγουδίστρια σήμερα (30/7) μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά από φωτογραφίες από τη στιγμή της ελεύθερης πτώσης, όπου έδειχνε να το απολαμβάνει πάρα πολύ.

Μάλιστα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου εξέφρασε τα συναισθήματά της για αυτήν την σίγουρα μοναδική εμπειρία που φτάνει την αδρεναλίνη στα ύψη.

«Τι Ωραία!!!Μα ποσό ωραία είναι να πετάς. Είπα να δοκιμάσω τα καινούρια (θεραπευμένα) μου φτερά αν λειτουργούν κ παιδιά γ@@@@@. Αυτό το άλμα το αφιερώνω στον εαυτό μου κ σε όσους χαίρονται να με βλέπουν να πετάω ψηλά.
Αν κ πρώτη φορά ελεύθερη πτώση, δεν έκλεισα ποτέ τα μάτια μου παρά μόνο στην ηδονή απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτο κ το έζησα με πολλά διαφορετικά συναισθήματα στο 100% ,οι εκφράσεις μου τα λένε όλα», έγραψε χαρακτηρίστηκα η τραγουδίστρια στη λεζάντα.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτό που πόσταρε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved