Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει αγουροξυπνημένη και άβαφη στο κρεβάτι
Showbiz

Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει αγουροξυπνημένη και άβαφη στο κρεβάτι

Η Κατερίνα Καινούργιου μας δείχνει το «πραγματικό» της πρόσωπο και μας αφήνει άφωνους.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα και παρακολουθεί καθημερινά μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει στον Alpha.

Η Κατερίνα Καινούργιου, λίγο μετά το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ένιωσε την ανάγκη να ξεκινήσει αμέσως τις καλοκαιρινές της διακοπές, μιας και χρειαζόταν ένα διάλειμμα, μιας και φέτος η καθημερινότητά της ήταν πολύ γεμάτη και η επικαιρότητα που είχε να διαχειριστεί αρκετά απαιτητική. Τις τελευταίες μέρες, η όμορφη παρουσιάστρια βρίσκεται στη Μύκονο, με την ίδια να κάνει τις βόλτες της στο νησί και να απολαμβάνει το καλοκαίρι της, με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η ίδια δημοσίευσε στην προσωπική της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της, που την απεικονίζει άβαφη και αγουροξυπνημένη στο κρεβάτι. Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει λαμπερή και περιποιημένη, όμως δεν διστάζει να παρουσιάζει το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η Κατερίνα Καινούργιου εξαιτίας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, αναγκάζεται να βάφετε, αφού δεν μπορεί να κάνει μια τηλεοπτική εμφάνιση ή μια φωτογράφιση. Τώρα όμως η παρουσιάστρια βρίσκει ευκαιρίες να δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους την φυσική της ομορφιά και μπορούμε να πούμε ότι της πάει πολύ το natural look.

Δείτε στην gallery την φωτό που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved