Αγγελική Νικολούλη: Όπως δεν την έχεις ξαναδεί - Η φωτό όλο... τσαχπινιά με φόντο την θάλασσα
Showbiz

Αγγελική Νικολούλη: Όπως δεν την έχεις ξαναδεί - Η φωτό όλο... τσαχπινιά με φόντο την θάλασσα

Ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές περνάει η Αγγελική Νικολούλη μαζί με την παρέα της στο Κυκλαδίτικο νησί.

Η Αγγελική Νικολούλη μετά το τέλος της εκπομπής της «Φως στο Τούνελ» ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές, καθώς θέλει να γεμίσει τις μπαταρίες της και να επιστρέψει δυναμικά τη νέα σεζόν.

Η παρουσιάστρια μετά τα δύο βίντεο που την απεικονίζουν να τραγουδάει και να χορεύει με την παρέα της στην Πάρο, επέστρεψε και σήμερα με μία ακόμα ανάρτηση που είναι όλο… τσαχπινιά.

Πιο συγκεκριμένα η Αγγελική Νικολούλη ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, αμακιγιάριστη, επιμελώς ατημέλητα τα ξανθά της μαλλιά, με ένα υπέροχο καφτάνι και την τσαχπινιά της να «ξεχειλίζει» με φόντο την θάλασσα.

Δείτε στην gallery την μοναδική φωτό.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί με πιέζουν για να κλείσω, είναι και η τελευταία εκπομπή ας μην τους χαλάσω το χατίρι. Λέμε, φίλοι μου, ότι είναι η τελευταία εκπομπή, ελπίζω να μη μας φέρει τίποτα άλλο εκτάκτως εδώ την ερχόμενη εβδομάδα. Πάντως με τα μέχρι τώρα δεδομένα λέμε το καληνύχτα και το καλό καλοκαίρι και θα ανταμώσουμε πάλι εδώ στη μεγάλη οικογένεια του MEGA από το φθινόπωρο. έβαια το πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ ξέρετε που το φυλάω πάντα. Σε εσάς τους τηλεθεατές. Σε εσάς που 27 ολόκληρα χρόνια μας στηρίζετε, μας βοηθάτε και προχωράμε την έρευνα μας για να φωτίζεται το σκοτάδι, να έχουμε την αλήθεια, να έχουμε δικαιοσύνη και να παίρνουν οι οικογένειες τις απαντήσεις σε όλα τα δράματα τους. Ειλικρινά, ειλικρινά, ειλικρινά να μην ξαναζήσουμε τέτοια ιστορία σαν αυτή με τα τρίτα παιδάκια στην Πάτρα. Θα ήθελα να κλείσω με αυτό το παιδάκι που μέσα από τον τάφο του όντως μίλησε για να δικαιωθούν και τα άλλα αδελφάκια του. Εκεί ψηλά που είναι τα τρία αγγελάκια. Τα τρία αγγελάκια που ζωγράφισε η Τζωρτζίνα. Να σας καληνυχτίσω, να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο και να κλείσουμε με αυτό το παιδί», είχε πει η Αγγελική Νικολούλη στο φινάλε της εκπομπής της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved