Ηλέκτρα Μερκούρη: 4+1 φωτό που μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της – Θα την αποθεώσεις
Showbiz

Ηλέκτρα Μερκούρη: 4+1 φωτό που μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της – Θα την αποθεώσεις

Η Ηλέκτρα Μερκούρη είναι εκθαμβωτική και θα ξετρελαθείς με το καλλίγραμμο κορμί της. Η ίδια μάλιστα βάζει... κάτω όλα τα μοντέλα.

Μπορεί στα φώτα της δημοσιότητας να βρίσκεται η Γαία Μερκούρη αφού σχεδόν καθημερινά μας χαρίζει υπέροχα στιγμιότυπα από τις διακοπές της με τον Άγγελο Λάτσιο, ωστόσο την αδερφή της Ηλέκτρα, την μεγάλη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, αν μια φορά τη δεις έχει κερδίσει την… καρδιά σου.

Οι δυο αδερφές μοιάζουν αρκετά όμως η Ηλέκτρα έχοντας πάρει περισσότερα από τα χαρακτηριστικά της ομορφιάς της μαμά της, είναι εντυπωσιακή, όμορφη και πάντα κάνει τη διαφορά με το εκκεντρικό της στιλ.

Η ίδια ζει μόνιμα στο Άμστερνταμ και σπουδάζει μόδα στο Amsterdam Fashion Institute. Ωστόσο, αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα για τις καολαιρινές της διακοπές. Πρόσφατα μάλιστα, η Ηλέκτρα Μερκούρη βρέθηκε στην Άνδρο, μαζί με τη Γαία Μερκούρη και τον σύντροφό της, Άγγελο Λάτσιο.

Η Ηλέκτρα, ούσα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα από τις χαρούμενες στιγμές της με του διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι, η 21χρονη κοπέλα δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφία, φορώντας μόνο το μικροσκοπικό μαγιό της.

Δείτε στην gallery τις ''μαγευτικές'' φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved