Χρήστος Δάντης: Αυτό είναι το rock σπίτι του στη Γλυφάδα – Είναι γεμάτο κιθάρες (photos)
Showbiz

Χρήστος Δάντης: Αυτό είναι το rock σπίτι του στη Γλυφάδα – Είναι γεμάτο κιθάρες (photos)

Το σπίτι του Χρήστου Δάντη είναι rock, όπως και το στυλ του. Το αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Χρήστος Δάντης εδώ και κάποιο καιρό έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Ασημίνας Χατζηανδρέου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος με το εκκεντρικό του στυλ και την μοναδική του φωνή ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους, διαθέτει ένα υπέροχο rock σπίτι που σίγουρα θα ζήλευε ο καθένας. Ο ίδιος δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, ωστόσο, όταν αποφασίζει να κάνει κάποια δημοσίευση ξέρει να μας εντυπωσιάζει.

Ο Χρήστος Δάντης, πέρα από την δουλειά του, μας έχει δείξει ορισμένες γωνιές του σπιτιού της. Ο τραγουδιστής αποφεύγει να τραβά πολλές φωτογραφίες μέσα από αυτό, καθώς θέλει να εστιάσει το περιεχόμενο του προφίλ του στην επαγγελματική του ζωή.

Από τις λίγες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει, θα δείτε πως ο rock χαρακτήρας του έχει αποτυπωθεί και στη διακόσμηση του σπιτιού του με τα posters και τα μουσικά όργανα να είναι τα βασικά στοιχεία της.

Δείτε στην παρακάτω gallery το σπίτι του Χρήστου Δάντη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved