Οι πιο σέξι μπαμπάδες της ελληνικής showbiz
Showbiz

Οι πιο σέξι μπαμπάδες της ελληνικής showbiz

Είναι σέξι, ωραίοι, ξεχειλίζουν αρρενωπότητα, αλλά πάνω από όλα έτοιμοι να δοκιμαστούν στον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής τους. Αυτόν της πατρότητας!

Είτε έχουν γίνει πρόσφατα μπαμπάδες, είτε ετοιμάζονται να γίνουν σε λίγους μήνες, το σίγουρο είναι πως όλοι τους δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τους διεθνείς stars.

Aς δούμε τους πιο σέξι μπαμπάδες της showbiz που με τα καλογυμνασμένα κορμιά τους, εξακολουθούν να μαγνητίζουν τα βλέμματα του γυναικείου κοινού.

Άκης Πετρετζίκης

Λίγοι μήνες μένουν μέχρι ο γιος του Άκη, Αχιλλέας να υποδεχτεί την αδερφούλα του. Τόσο ο σεφ όσο και η σύζυγός του Κωνσταντίνα, οι οποίοι παντρεύτηκαν τον περασμένο χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου ανυπομονούν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, αφού γνωρίζουν πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία.

«Η πρώτη μου σκέψη με το που έμαθα ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν “οκ πρέπει να βρούμε τρόπο να βρούμε χρόνο ”. Το παιδί θέλει χρόνο, να ασχοληθείς μαζί του. θέλω με το που γυρίσω σπίτι να έχω ηρεμία, ευτυχία, να είμαι χαρούμενος. Εγώ με το που μπω σπίτι, δεν υπάρχει δουλειά», λέει ο 38χρονος σεφ.

Ιβάν Σβιτάιλο

Πριν περίπου δυο χρόνια ο Ιβάν Σβιτάιλο έγινε μπαμπάς με την κόρη του να αποτελεί τη μεγάλη του αδυναμία. «Μου κάλυψε δικά μου προσωπικά κενά, γιατί μεγάλωσα χωρίς το πρότυπο της δεμένης οικογένειας, μιας και ο πατέρας μου ήταν μακριά. Οταν ήρθε η μικρή, με έβαλε σε μια διαδικασία να δω τη ζωή πιο ουσιαστικά. Με έκανε άνθρωπο η κόρη μου», δηλώνει στο ΕΓΩ.

Θανάσης Πατριαρχέας

Μπαμπάς για τρίτη φορά θα γίνει σε λίγο καιρό ο ηθοποιός που την περασμένη σεζόν αγαπήθηκε ως «Άγγελος» στον «Σασμό». Η σύζυγός του Βίβιαν Δράκου βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, με το ζευγάρι να μετρά αντίστροφα για να χαρίσει στις δυο κόρες του Σταύρια και Κύνθια ένα κοριτσάκι.

«Στο τρίτο παιδάκι και περιμένουμε πάλι κοριτσάκι. Σεπτέμβριο - Οκτώβριο θα γεννήσει. Όσο μπορώ βοηθάω και η ζωή είναι ονειρική με τα παιδιά... Είμαι μοναχοπαίδι και ίσως αυτό φταίει που θέλω πολλά παιδιά», έχει πει ο 35xpovos ηθοποιός.

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της συντρόφου του Ιωάννας Τούνη ότι είναι έγκυος, μαρτύρησε πως έχει ξεκινήσει την εκπαίδευση για μπαμπάς διαβάζοντας βιβλία για γονείς.

«Πιστεύω πραγματικά ότι θα γίνεις από τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου κι ο καλύτερος οικογενειάρχης», είπε ο Γιώργος Μανίκας σε insta story που δείχνει τον φίλο του να κρατάει ένα βιβλίο, με τον Δημήτρη να απαντάει: «Το 3% να πάρω από αυτά και να είμαι σαν εσένα, θα είμαι σίγουρα!».

Σύμφωνα με φήμες πάντως ο 35χρονος παρουσιαστής και η 28χρονη επιχειρηματίας δεν αποκλείεται πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους, να παντρευτούν.

Σάκης Τανιμανίδης

Πριν από έναν χρόνο ο Σάκης και η Χριστίνα Μπόμπα ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους φέρνοντας στον κόσμο τις δίδυμες κόρες τους Αριάνα και Φιλίπα. «Έχω ενθουσιασμό και δεν το περίμενα. Είμαι όχι απλά ερωτευμένος.

Έχω ερωτευτεί μία φορά τη γυναίκα μου Χριστίνα, - μία ερωτεύτηκα τις κόρες μου και μία τη Χριστίνα ως μαμά των παιδιών μου», λέει ο 41χρονος παρουσιαστής, τονίζοντας πως και εκείνος και η γυναίκα του λαχταρούν να μεγαλώσουν και άλλο την οικογένειά τους.

Ορφέας Αυγουστίδης

Πριν από περίπου έναν χρόνο ο «Αστέρης» του «Σασμού» και η σύζυγός του Γεωργία Κρασσά απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι, κάνοντας παράλληλα γιαγιά και τη Μαρία Τζομπανάκη.

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι ακόμα με τις μυρωδιές του μωρού. Ηρθα από το σπίτι και έχω ακόμα τη μυρωδιά του μωρού πάνω μου. Είναι δώρο. Το παιδί είναι ευλογία. Η Γεωργία αντέχει», έχει δηλώσει ο 37χρονος ηθοποιός.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved