Μαίρη Συνατσάκη: Η νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και οι λιγούρες
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Η νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και οι λιγούρες

Η Μαίρη Συνατσάκη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Η Μαίρη Συνατσάκη πριν λίγες ημέρες με μία υπέροχη φωτογραφία και ένα συγκινητικό μακροσκελές μήνυμα ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Παραδομένη στην αγκαλιά του αγαπημένου της και φανερά ευτυχισμένη, η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε στην ευχάριστη αλλαγή της ζωής της με το παρακάτω μήνυμα.

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!».

Ωστόσο, η παρουσιάστρια και influencer θέλησε να περάσει κι εκείνη τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου μακριά από τα άγχη και τους ρυθμούς της Αθήνας κι έτσι πήρε τον Ίαν Στρατή και την παρέα της και ταξίδεψαν μέχρι την Κρήτη.

Μάλιστα, τα στιγμιότυπα με τις αλλαγές στο σώμα της που έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι ελάχιστα. Ένα από αυτά είναι και η ολόσωμη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς ετοιμαζόταν για βραδινή έξοδο.

Η ίδια, όμως δεν δίστασε να αποκαλύψει και την... λιγούρα της. Αυτό που θέλησε να φάει η Μαίρη ήταν ψαράκι.

Δείτε στην gallery την φωτογραφία που πόσταρε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved