Λιάντου- Σκουρλέτης: Το φλερτ στη «Γη της Ελιάς», ο κεραυνοβόλος έρωτας και οι χαμηλοί τόνοι!
Showbiz

Λιάντου- Σκουρλέτης: Το φλερτ στη «Γη της Ελιάς», ο κεραυνοβόλος έρωτας και οι χαμηλοί τόνοι!

Τους τελευταίους έξι μήνες, η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ζουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα και τίποτα δεν τους εμποδίζει, ώστε να το δείξουν ανοιχτά πλέον. 

Η γοητευτική πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η γη της ελιάς» βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του ουμπρωταγωνιστή της Αλέξανδρου Σκουρλέτη!

Είναι ο «Αλέξης» που καιρό τώρα, βάσει σεναρίου, την ταλαιπωρεί, αφού την έχει ερωτευτεί παράφορα. Ενας άρρωστος έρωτας από την πλευρά του, που τρόμαξε τη Μυρτάλη και την έκανε να φύγει όσο πιο μακριά μπορούσε. Μόνο, όμως, στη σειρά, γιατί στην πραγματικότητα είναι πιο κοντά του από ποτέ.

Η Αφροδίτη Αιάντου, λοιπόν, έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν και έχει έρθει κοντά με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Σκουρλέτη. Λίγο πριν από την έναρξη της νέας σεζόν, οι συμπρωταγωνιστές στη σειρά και ζευγάρι στη ζωή γεμίζουν τις μπαταρίες τους ο ένας στο πλευρό του άλλου. Αυτές τις ημέρες περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στις Σπέτσες με συνεργάτες και φίλους, λίγο πριν ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς. Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είχε τα γενέθλιά του και η Αφροδίτη Λιάντου μαζί με τους Αντιγόνη Νεοφύτου, Ιφιγένεια Πιερίδου και Νίκο Μέλλο του τραγούδησαν στην αλλαγή της ημέρας το «Happy Birthday». To φλερτ ανάμεσά τους ξεκίνησε νωρίς, από τα πρώτα κιόλας γυρίσματα, και όταν έγιναν ζευγάρι θέλησαν να μην το δημοσιοποιήσουν.

Μόνο κάποιοι στενοί τους φίλοι και ελάχιστοι συνεργάτες το γνώριζαν αφού ήθελαν να διαφυλάξουν τη σχέση τους, κρατώντας χαμηλούς τόνους, και όσο το δυνατόν γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι μόλις 25 ετών και έχει καταφέρει να συζητηθεί έντονα μέσα από την επιτυχία του στη σειρά «Η γη της ελιάς».

Ο ρόλος του Αλέξη, του απαγωγέα της Μυρτάλης, τον έκανε να ξεχωρίσει από την αρχή. Οπως και η σύντροφός του, διαθέτει μια πολύ ωραία φωνή και στο μέλλον θα ήθελε να ασχοληθεί με τις μεταγλωττίσεις και τις εκφωνήσεις.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved