Ταμίλα Κουλίεβα: Η μάχη με την κατάθλιψη, η σχέση με τον γιο της και το σώμα της στα 55 της χρόνια
Showbiz

Ταμίλα Κουλίεβα: Η μάχη με την κατάθλιψη, η σχέση με τον γιο της και το σώμα της στα 55 της χρόνια

Η Ταμίλα Κουλίεβα είναι μία από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς και έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις.

Την περασμένη σεζόν την απολαύσαμε στο δραματικό σίριαλ μυστηρίου του Mega, «Σκοτεινή Θάλασσα», στον ρόλο της Όλγας Γκορίτσα.

Πάμε όμως να μάθουμε μερικά πράγματα για εκείνη…

Η μάχη με την κατάθλιψη

Η ηθοποιός όπως είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε δώσει μάχη με την κατάθλιψη, καθώς με τον ερχομό του παιδιού της είδε την ζωή της να αλλάζει.

«Με ζόρισε το ότι από εκεί που ήμουν δραστηριά και δεν μου έφταναν 24 ώρες, βρέθηκα στο σπίτι με ένα μωρό, χωρίς να κάνω τίποτε απ’ όσα ονειρευόμουν. Όταν βρέθηκα με το μωρό στο σπίτι με επισκέφτηκε η κατάθλιψη και οφειλόταν στο ότι άλλαξε ο ρυθμός της ζωής μου. Στο μεγάλωμα του παιδιού με βοήθησε η Ελληνίδα γιαγιά, τα πεθερικά μου με αγάπησαν όπως τους αγάπησα κι εγώ, δεν έζησα το φαινόμενο “Ελληνίδα πεθερά”», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ίδια.

Η σχέση με τον γιο της

Η Ταμίλα Κουλίεβα παρά τις πρώτες δυσκολίες που πέρασε με τον ερχομό του γιου της, ήξερε από την στιγμή που τον έφερε στον κόσμο, πως αυτός είναι όλη της ζωή και από τότε δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του.

Η ίδια είναι ο φύλακας άγγελος του και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει δημόσια για εκείνον και έχει εκφράσει την αδυναμία που του έχει.

Μάλιστα, ο νεαρός άνδρας έχει επιλέξει μια διαφορετική καριέρα από εκείνη των γονιών του και σπούδασε στο Πολυτεχνείο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.

«Το θέμα είναι να φύγεις από τον πληγωμένο σου εγωισμό και να κρατήσεις τα ουσιαστικά πράγματα που σε δένουν με τον άνθρωπο που έζησες. Ο γιος μου είναι 30 ετών και είναι ανεξάρτητος, ζει τη ζωή του, τα παιδιά δεν μας ανήκουν ούτε εμείς τους ανήκουμε. Την προσωπική μου ζωή θα την ξαναέφτιαχνα με άνεση αλλά ένα δεύτερο γάμο δεν ξέρω… αν και ποτέ μη λες ποτέ», είχε αποκαλύψει παλαιότερη σε δηλώσεις της.

Το σώμα της στα 55 της χρόνια

Η Ταμίλα Κουλίεβα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και όπως είναι φυσικό, τον περισσότερο χρόνο της τον περνάει στην παραλία. Έτσι, η ίδια φοράει το μαγιό της και κάνει τις βουτιές της προκαλώντας μάλιστα «εγκεφαλικά» με το σώμα της.

Η Ταμίλα Κουλίεβα έχει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα αφού πάντα συμμετέχει σε σειρές, ταινίες και παραστάσεις, ωστόσο καταφέρνει πάντα να βρει ελεύθερο χρόνο και να τον αφιερώσει στον εαυτό της.

Η ηθοποιός προσέχει τη διατροφή της και έχει βάλει και στην καθημερινότητα της την γυμναστική, χωρίς όμως να κάνει υπερβολές. Έτσι παρά τα 55 της χρόνια έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz

«Στην Ελλάδα ήρθα πριν από είκοσι πέντε χρόνια -η μισή μου ζωή. Είχα μόλις τελειώσει τις σπουδές μου στη Μόσχα. Ήρθα χωρίς να ξέρω τη γλώσσα, με ένα μωρό στην αγκαλιά και πολλά όνειρα για τη ζωή μου. Δεν έτρεφα όμως ελπίδες για το επάγγελμά μου. Ήξερα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να δουλεύω ως ηθοποιός. Στη Μόσχα είχα σπουδάσει σκηνοθεσία στο Πανεπιστήμιο Πολιτισμού και μετά υποκριτική στο Πανεπιστήμιο Κινηματογράφου. Νομίζω ότι ακολούθησα το θέατρο από μια ανάγκη να δω τον κόσμο διαφορετικά», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved