Δούκα- Ναυπλιώτου: Οι κοινές καλοκαιρινές διακοπές και οι απίθανες girly φωτογραφίες με μπικίνι!
Showbiz

Δούκα- Ναυπλιώτου: Οι κοινές καλοκαιρινές διακοπές και οι απίθανες girly φωτογραφίες με μπικίνι!

H Ζέτα Δούκα και η Μαρία Ναυπλιώτου είναι κολλητές φίλες και η αλήθεια είναι ότι τους αρέσει πολύ να οργανώνουν ταξίδια παρέα,  μιας και είναι κάτι που τις ευχαριστεί και τις φέρνει ακόμα πιο κοντά. 

Οι δυο αγαπημένες ηθοποιοί είναι αχώριστες εδώ και πολλά χρόνια και η αλήθεια είναι ότι οι κοινές τους εμφανίσεις είναι πολλές και πάντα δείχνουν το πόσο αγαπημένες είναι και το πόσο απολαμβάνουν τις κοινές στιγμές τους.

Η Ζέτα Δούκα και η Μαρία Ναυπλιώτου βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Αντίπαξο, όπου περνούν φανταστικά και χαίρονται τις ομορφιές του νησιού, μιας και έχουν αποφασίσει να ανακαλύψουν κάθε γωνιά στο μέρος. Οι δυο κολλητές φίλες με άλλες δυο πολύ καλές τους φίλες αποφάσισαν να οργανώσουν την πιο girly εκδρομή, μιας και θέλησαν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητά τους, αλλά και την Αθήνα, μιας και η ερχόμενη σεζόν θα είναι πολύ απαιτητική επαγγελματικά για όλες τους.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες η Ζέτ Δούκα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Αντίπαξο και όλη η παρέα ποζάρει με απίθανα μπικίνι στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας ότι απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved