Νικήτας Κορωνάκης: «Κάθε παρουσιαστής προσαρμόζει κάποια πράγματα με τρόπο που να του ταιριάζουν»
Showbiz

Νικήτας Κορωνάκης: «Κάθε παρουσιαστής προσαρμόζει κάποια πράγματα με τρόπο που να του ταιριάζουν»

Ο Νικήτας Κορωνάκης κάθε πρωί, εδώ και 15 χρόνια, πηγαίνει στη δουλειά του με την ίδια, καλή διάθεση.

Αυτή την περίοδο, μέσα από την καλοκαιρινή εκδοχή της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega», παρουσιάζει την επικαιρότητα, χωρίς να κρύβει την αδυναμία του στα πολιτικά θέματα. Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλά για τη στάση ζωής του, ενώ δηλώνει πως αντιμετωπίζει τις δυσκολίες με αισιοδοξία, μελετά τις αποφάσεις του και δικαιώνεται γι’ αυτές.

«Κοινωνία ώρα Mega» και το καλοκαίρι. Η ενημέρωση συνεχίζεται με δύσκολα γεγονότα. Παρ' όλα αυτά, έχω προσέξει ότι προσπαθείτε να δώσετε και μια πιο καλοκαιρινή διάθεση στην εκπομπή. Είναι εύκολο;

Όταν υπάρχει επικαιρότητα με πολύ δύσκολα γεγονότα, η καλοκαιρινή διάθεση μπαίνει στην άκρη. Η εκπομπή είναι ενημερωτική. Προτεραιότητα για εμάς είναι να έχουν μια πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει όσοι μας παρακολουθούν. Όταν, βέβαια, οι ημέρες είναι πιο χαλαρές φροντίζουμε να φτιάχνουμε με όμορφα θέματα τη διάθεση εκείνων που μας βλέπουν.

Η εκπομπή ακολουθεί την ίδια δομή με τι χειμερινή;

Σε έναν μεγάλο βαθμό, ναι. Άλλωστε, όταν έχεις μια πετυχημένη συνταγή, δεν την αλλάζεις. Ωστόσο, έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές. Έχει μεγαλύτερη διάρκεια και διαφορετική ώρα προβολής. Κάθε παρουσιαστής προσαρμόζει κάποια πράγματα με τρόπο που να του ταιριάζουν περισσότερο.

Πρόσφατα είδαμε την προσπάθειά σου να επαναφέρεις στην τάξη τους καλεσμένους σας. Πόσο δύσκολο είναι όταν πρέπει να διαχειριστείς κάτι τέτοιο;

Δεν θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο να διαχειριστείς ένα πάνελ στο οποίο υπάρχει ένταση. Μερικές φορές, μέσα από την ένταση, μπορεί να γίνουν πιο εποικοδομητικές συζητήσεις. Το μόνο που θέλω και προσπαθώ σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μη βρεθεί κάποιος αδικημένος όσον αφορά τον χρόνο που έχει στη διάθεσή του να μιλήσει.

Ποια είναι τα θέματα που σου αρέσουν περισσότερο;

Ό,τι έχει να κάνει με πολιτική. Όταν η επικαιρότητα είναι «πολιτική», είναι το καλύτερό μου.

Ως παρουσιαστής, μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις ρεπορτάζ; Φεύγει ποτέ το μικρόβιο;

Ακόμα και για το πιο απλό θέμα, θέλω να έχω εικόνα από τους «πρωταγωνιστές». Να μιλήσω, να συζητήσω, να διασταυρώσω, να γίνει μια ζύμωση/

Παρά τις ενστάσεις του πατέρα σου να γίνεις δημοσιογράφος, έγινες! Υπήρξαν στιγμές που το μετάνιωσες;

Δουλεύω από το 2007 ως δημοσιογράφος. Ποτέ, μα ποτέ δεν έχω ξεκινήσει την ημέρα μου και να σκεφτώ αρνητικά για τη δουλειά μου. Κάθε ημέρα ξεκινώ να δουλειά με την ίδια όρεξη.

Πηγή: Real life

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved