Νταίζη Σεμπεκοπούλου: «Ο έρωτας δεν υπάρχει στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια, αλλά είμαι καλά»
Showbiz

Νταίζη Σεμπεκοπούλου: «Ο έρωτας δεν υπάρχει στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια, αλλά είμαι καλά»

Τη Νταίζη Σεμπεκοπούλου τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από τους δεκάδες τηλεοπτικούς ρόλους της και σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τον έρωτα και την σημασία που έχει στη ζωή της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που η ίδια έχει ενσαρκώσει, τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Νταίζη Σεμπεκοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καριέρα της, αλλά και το πως αποφάσισε εξ αρχής να ασχοληθεί με την υποκριτική και να συνεχίσει. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της, τον οποίο και είχε ερωτευτεί πολύ, αλλά και στην από κοινού απόφαση που πήραν για τον χωρισμό τους πριν από μερικά χρόνια.

Γιατί αποφασίσατε να γίνετε ηθοποιός;
Δεν το αποφάσισα. Από όταν γεννήθηκα χόρευα, τραγουδούσα, έκανα παραστάσεις στη γειτονιά. Δεν θυμάμαι να ασχολούμαι με κούκλες, αλλά να παίζω θέατρο και να κάνω τη δασκάλα. Ήμουν γεννημένη γι’ αυτό.

Έχετε κάνει όσα θα θέλατε στην καριέρα σας;
Να σου πω την αλήθεια, δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο στόχο να φτάσω κάπου. Ίσως κι αυτό είναι ένα θέμα. Τα έκανα όλα χορό, show, θέατρο κλπ. Ίσως έπαιξε και αυτό ρόλο, θα ήθελα να παίξω και άλλα πράγματα, αλλά όχι και ότι υποφέρω που δεν τα έχω κάνει.

Υπάρχουν δουλειές για τις οποίες έχετε μετανιώσει;
Δεν νομίζω. Εκτός από μια, που δεν ένιωθα καλά σε εκείνη τη δουλειά και έφυγα. Έχω δουλέψει πολύ ωραία με πάρα πολύ κόσμο.

Τρέχει πάρα πολύ ο Γιάννης. Όσο για το αν δυο άνθρωποι που ερωτεύτηκαν μπορούν να μείνουν φίλοι δεν ξέρω να σου πω, καθώς εμείς πριν γίνουμε ζευγάρι ήμασταν 11 χρόνια φίλοι. Καμιά φορά νευριάζω και λέω άμα τον δω θα του πω γιατί δεν σήκωσε κ
τηλέφωνο, αλλά μόλις τον βλέπω και μου ανοίγει την αγκαλιά του τα ξεχνάω όλα.

-Έχετε έναν υπέροχο γιο μαζί. Πώε είστε σαν μανούλα;
Είμαι πολύ χαλαρή μαμά, καθόλου καταπιεστική. Μιλάμε μια φορά στις δέκα μέρες. Βέβαια ξέρει πως και ο Γιάννης και εγώ όποτε μας χρειαστεί θα είμαστε εκεί. Είναι ανεξάρτητος, τα κάνει όλο μόνος του. Δεν μπορώ την υπερπροστασία. Έτσι ήταν και οι γονείς μου. Μου φτάνει που ο Στέφανος λέει ότι έμαθα τη χαρά της ζωής.

-Μετά το διαζύγιό σαε σκεφτήκατε να ξανά παντρευτείτε;
Δεν σκέφτηκα ποτέ να ξανά παντρευτώ. Παρότι ερωτεύτηκα πάρα πολύ μετά τον χωρισμό μου, δεν σκέφτηκα το γάμο. Και με τον Γιάννη είχαμε πει να μην παντρευτούμε. Δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε ποτέ.

-Αυτή την περίοδο είστε ερωτευμένη;
Έχω πάρα πολλά χρόνια να ερωτευτώ. Από το 2007 δεν ερωτεύτηκα, δεν έχω κάνει σχέση. Δεν έτυχε, δεν ξέρω γιατί, θα ήθελα να ερωτευτώ γιατί για εμένα το γήρας αρχίζει από εκεί που δεν νιώθεις αυτό το συναίσθημα. Ο έρωτας ήταν το αλφα και ωμέγα στη ζωή μου. Ωστόσο να σου πω ότι όλα είμαι καλά, γιατί είμαι χορτασμένη από
όλα. Δεν έχω απωθημένα.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved