Άρης Σοϊλέδης: Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο του με τη Μάρία Αντωνά!
Showbiz

Άρης Σοϊλέδης: Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο του με τη Μάρία Αντωνά!

Ο Άρης Σοϊλέδης παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τον επερχόμενο γάμο του με την Μαρία Αντωνά, ενώ τόνισε πως όλα είναι έτοιμα και η μεγάλη μέρα πλησιάζει!

Ο ίδιος ξεχώρισε φέτος στο Survivor, μιας και έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό και κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση, με την αγαπημένη του να μην φέυγει στιγμή από το πλάι του.

Ο Άρης Σοϊλέδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και υπήρξε άκρως αποκαλυτπικός σχετικά με τον επερχόμενο γάμο του με την Μαρία Αντωνά, με τον ίδιο να σημειώνει το ποόσο πολύ ανυπομονεί για να έρθει εκείνη η μέρα και να κρατήσει στην αγκαλιά του την αγαπημένη του, ντυμένη νύφη.

Πλέον ετοιμάζεις το γάμο σου με τη Μαρία Αντωνά...

Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μια στιγμή που περιμένω πώς και πώς. Να κάνουμε το γάμο μας και να γλεντήσουμε με τους φίλους μας. Νομίζω ότι η στιγμή που θα τη δω νυφούλα θα με λυγίσει, γιατί έχουμε περάσει πολύ δύσκολα τα 4,5 χρόνια που είμαστε μαζί, της αξίζουν τα καλύτερα και θέλω πολύ να της τα δώσω και να κάνουμε μια χαρούμενη οικογένεια.

Αποφασίσατε πότε θα γίνει και που θα γίνει ο γάμος ή όχι ακόμα;

Όχι απλώς έχουμε αποφασίσει, αλλά είμαστε στα τελειώματα, να κλείσει το κτήμα και η ημερομηνία και όλα. Για τέλος Σεπτέμβρη λέμε.

Κουμπάροι ο Κώστας ο Φραγκολιάς με τη Δώρα την Πατσιώτη και ο Απόστολος Ρουβάς με τη Ναυστκά Παναγιωτακοπούλου.
Με τον Κώστα και τη Δώρα κάνουμε πολλή παρέα, έχουμε πολύ καλές επαφές και επειδή τους εκτιμούμε ως ανθρώπους, τους επιλέξαμε. Δημιούργησα φιλίες μέσα στο παιχνίδι με τον Απόστολο και τη Ναυσικά και επειδή αγάπησα πάρα πολύ τα πάιδιά αυτά, αποφάσισα να τους κάνω αυτή την πρόταση.

Έτοιμο το κοστούμι σου;
Το πιστεύεις ότι δεν έχω δει καν τι θα φορέσω; Θα το αφήσω για το τέλος. Δεν ξέρω αν θα βάλω μαύρο ή μπλε.Έχω διάφορους φίλους που ράβουν, οπότε θα πάω να το συζητήσουμε και να φτιάξουμε κάτι όμορφο, γιατί η Μαρία θα είναι πολύ όμορφη, οπότε πρέπει να φτιάξουμε κάτι ισάξιο της ομορφιάς της.

Η Μαρία πώς βιώνει αυτή την περίοδο;

Η Μαρία όταν ήμουν στο παιχνίδι πέρασε πολύ δύσκολα. Επειδή είχε να φέρει εις πέρας και τρεις δουλειές που κάνει, ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ και σωματικά και ψυχολογικά και τώρα είναι μια φάση που προσπαθεί να ηρεμήσει και να απολαύσει μαζί μου το χρόνο που έχουμε και τη στιγμή της. Είναι η εποχή που ψάχνουμε σπίτι για μετακόμιση, κανονίζουμε το γάμο μας. Είναι η στιγμή, ξέρεις, που έχουν πέσει όλα πάνω μας και δεν ηρεμεί ποτέ.

Θέλω να μου πεις αν είσαι τόσο ρομαντικός όσο η πρόταση γάμου που της έκανες. Είχες επιστρατεύσει ένα drone για να της δείξεις το δαχτυλίδι πάνω σε ένα σκάφος.
Αν και δεν μου φαίνεται, ίσως να είμαι και πιο ρομαντικός από τη Μαρία. Είχα σκεφτεί να της κάνω κάτι όμορφο, κάτι γκράντε, για να ενθουσιαστεί. Έτσι μίλησα σε έναν φίλο που έχει σκάφος και πήγα σε ειδική planner...

Σοκ η Μαρία όταν τα είδε αυτά;
Της έκλεισα τα μάτια για να πάμε στην πλώρη και ναι, σοκαρίστηκε γιατί έγραφε και με μεγάλα γράμματα «Marry me». Χρησιμοποίησα drone γιατί έλεγα «πώς να της το δώσω;». Δεν ήθελα να το έχω κλασικά στην τσέπη, γιατί θα ήμασταν μαζί και σε όλη τη διαδρομή, να μην το δει, οπότε σκέφτηκα να το κάνω με το drone το οποίο θα τραβούσε τα πάντα, γιατί είχα πάρει και βιντεογράφο και φωτογράφο. Είπα ότι θα
είναι πολύ ωραία ιδέα να πέσει το drone από πάνω μας. Έτσι όπως κατέβαινε και μας κατέγραφε, ήταν το δαχτυλίδι με μια πετονιά.

Έπειτα από πέντε χρόνια είσαι το ίδιο ερωτευμένος όσο και πριν;
Νομίζω είμαι και περισσότερο, γιατί η Μαρία έχει έναν τρόπο και με κάνει να την ερωτεύομαι όλο και περισσότερο. Δεν ξέρω πως το κάνει.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved