Αγγελική Νικολούλη: Οι απίθανες φωτό της παρουσιάστριας από την παραλία- Αποθεώθηκε στα σχόλια!
Showbiz

Αγγελική Νικολούλη: Οι απίθανες φωτό της παρουσιάστριας από την παραλία- Αποθεώθηκε στα σχόλια!

Η Αγγελική Νικολολούλη απολαμβάνει τον τελευταίο καιρό τις καλοκαιρινές της διακοπές, θέλοντας να «γεμίσει τις μπαταρίες της» για την ερχόμενη σεζόν.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, που το κοινό στηρίζει και παρακολουθεί ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια και χωρίς να χάνουν επεισόδιο από τις εκπομπές της.

Η Αγγελική Νικολούλη, μετά και το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ξεκίνησε αμέσως τις καλοκαιρινές της διακοπές σε μερικά από τα πιο αγαπημένα της μέρη στην Ελλάδα, μιας και αυτό που είχε ανάγκη πραγματικά ήταν να χαλαρώσει, μιας και η φετινή χρονιά ήταν για εκείνη άκρως απαιτητική, μιας και η ειδησεογραφική επικαιρότητα στον τομέα του αστυνομικού ρεπορτάζ ήταν πάντοτε γεμάτη, μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές όπου ποζάρει με φόντο την θάλασσα με λευκό καφτάνι παραλίας και ένα λευκό καπέλο και αυτό που καταλάβαμε είναι ότι της ταιριάζει πολύ να είναι φυσική και πραγματικά ανέμελη. Τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία της ήταν αποθεωτικά, μιας και οι περισσότεροι της τόνισαν το πόσο πολύ έχει ανανεωθεί και το πόσο ανυπομονούν να τη δουν και πάλι στην τηλεόραση από την ερχόμενη σεζόν.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved