Δανέζη: Οι «μπηχτές» για Κεχαγιά και η δήλωση-φωτιά για το Big Brother: «Δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ»
Showbiz

Δανέζη: Οι «μπηχτές» για Κεχαγιά και η δήλωση-φωτιά για το Big Brother: «Δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ»

H Σοφία Δανέζη παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τις σχέσεις που είχε στο Big Brother με τον Δημήτρη Κεχαγιά, ενώ αποκάλυψε αν θα ήταν στα μελλοντικά σχέδιά της να συμμετέχει σε κάποιο ριάλιτι. 

Ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες στο Big Brother και είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι και την δεύτερη θέση, με νικήτρια την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Η Σοφία Δανέζη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Secret και μεταξύ πολλών θεμάτων αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε στο ριάλιτι, μιας και ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Η πρώην παίκτρια αποκάλυψε πως δεν θα ξαναπήγαινε ποτέ στο Big Brother, μιας και θεωρεί ότι την συγκεκριμένη εμπειρία πρέπει κάποιος να την ζήσει μια φορά στη ζωή του, μιας και είναι μια κατάσταση, που μπορεί πολύ εύκολα να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας σου...

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ (στο Big Brother). Μια φορά πρέπει να το ζήσεις, δεν έχει δεύτερη. Αν μπορείς και να το αποφύγεις, ακόμα καλύτερα. Μετά από αυτή την εμπειρία, τα reality τέτοιου είδους θεωρώ ότι είναι επικίνδυνα γιατί αλλοιώνουν το χαρακτήρα και πλάθουν, όπως θέλουν την προσωπικότητα του άλλου».

Όσον αφορά τον Δημήτρη Κεχαγιά, τον οποίο και είχε στηρίξει πάρα πολύ στο παιχνίδι, η Σοφία Δανέζη παραδέχτηκε ότι δεν θα έκανε ποτέ παρέα μαζί του: «Δεν μετανιώνω που στήριζα τον Δημήτρη μέσα στο reality, όμως βγαίνοντας από το παιχνίδι -κι εκτός παιχνιδιού καταλαβαίνεις την προσωπικότητα κάποιου- δεν θα τον έκανα ούτε παρέα. Κι όχι μόνο αυτόν αλλά κι άλλους, με τους οποίους δεν έχω πλέον επαφή έτσι κι αλλιώς».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved