Εβελίνα Νικόλιζα: Οι νέα φωτογραφία με μπικίνι από τις διακοπές της στο Μπαλί- Είναι απίθανη!
Showbiz

Εβελίνα Νικόλιζα: Οι νέα φωτογραφία με μπικίνι από τις διακοπές της στο Μπαλί- Είναι απίθανη!

H Eβελίνα Νικόλιζα απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες τις διακοπές της στο εξωτικό Μπαλί και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι πραγματικά το κάτι άλλο και μας κάνουν να ζηλέυουμε λίγο παραπάνω!

Η ίδια είναι πανέμορφη, αγαπάει το σώμα της και τον εαυτό της και φροντίζει να μας το δείχνει με κάθε νέο της πόστ στο Instagram από τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις.

Η φετινή σεζόν ήταν άκρως απαιτητική για την Εβελίνα Νικόλιζα, μιας και τηλεοπτικά ήταν ιδιαίτερα ενεργή, ενώ βέβαια προσπαθούσε να ανεβάζει όσο το δυνατόν περισσότερα βίντεο της επέτρεπαν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube. Η πανέμορφη κοπέλα θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα και να απολαύσει το καλοκαίρι της, εξερευνώντας ένα τοπίο εξωτικό και για αυτό μάλιστα επέλεξε να ταξιδέψει μέχρι την Ινδονησία και πιο συγκεκριμένα, το Μπαλί.

Η Εβελίνα Νικόλιζα έχει δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες από τις δραστηριότητες των διακοπών της ενώ αυτό που είδαμε ήταν ότι τα μαγιό της, αλλά και τα outfits που είχε επιλέξει ήταν εκείνα που έκλεψαν την παράσταση και μας έκαναν να την λατρέψουμε. Μάλιστα, το απόγευμα του Σαββάτου 20 Αυγούστου η ίδια δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία με λεοπάρ μπικίνι, όπου έχει πάνω στα μαλλιά της διάφορα κοχύλια.

"Αυτή την αίσθηση θα την θυμάμαι για πάντα ή τουλάχιστον τα επόμενα 4 χρόνια που κάθε φορά που θα λούζομαι και θα βγάζω άμμο από τα μαλλιά μου" έγραψε χαρακτηριστικά στο post της.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved