Βαλαβάνη: Οι διακοπές της στη Γαύδο την... ξετρέλαναν- Οι υπέροχες φωτό και το χαμόγελο που λάμπει!
Showbiz

Βαλαβάνη: Οι διακοπές της στη Γαύδο την... ξετρέλαναν- Οι υπέροχες φωτό και το χαμόγελο που λάμπει!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα τις καλοκαιρινές της διακοπές σε ένα μέρος μαγικό, που η ίδια το ονομάζει ως επίγειο παράδεισο. 

Η ίδια έχει επισκεφθεί διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, μιας και τα ταξίδια είναι κάτι που αγαπάει πάρα πολύ σαν δραστηριότητα και όταν ο χρόνος της και οι δουλειές της το επιτρέπουν, προσπαθεί πάντα να πραγματοποιεί εξορμήσεις.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην πανέμορφη Γαύδο, ένα μέρος στην Κρήτη, όπου το τοπίο είναι μαγικό και έχει γίνει ήδη ένα από τα αγαπημένα της μέρη. Η ίδια είναι πανέμορφη και δείχνει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο έπακρο μαζί με την παρέα της. Μάλιστα, δεν δίστασε να ποστάρει μερικές φωτογραφίες με μπικίνι, αλλά και από τα πανέμορφα μέρη που είδε και το μόνο σίγουρο είναι ότι, με αυτόν τον τρόπο, μας έκανε να θέλουμε να επισκεφθούμε την Γαύδο το επόμενο καλοκαίρι.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής σόουμπίζ και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, χαμογελάει με ένα τεράστιο και άκρως λαμπερό χαμόγελο, ενώ επέλεξε να φορέσει ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι, που τόνισε το καλλίγραμμο κορμί της. Μάλιστα, δεν δίστασε να γράψει στην δημοσίευσή της: Παιδιά σαν την Γαύδο ΔΕΝ έχει!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved