Δούκισσα Νομικού: Αυτός είναι ο τρόπος που κάνει αποτοξίνωση μετά από τις καλοκαιρινές της διακοπές!
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Αυτός είναι ο τρόπος που κάνει αποτοξίνωση μετά από τις καλοκαιρινές της διακοπές!

Η Δούκισσα Νομικού, μέσα από μια σειρά από stories, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ποιό είναι το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί, μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές, που κάπως ξέφυγε, μιας και δεν ακολουθούσε κάποια συγκεκριμένη δίαιτα. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο όμορφες ελληνίδες, η οποία έχει ασχοληθεί πολύ ενεργά τόσο με την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών, όσο και με το μόντελινγκ.

Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει τις καθημερινές της στιγμές και φέτος το καλοκαίρι βρήκε, για ακόμα μια φορά, την ευκαιρία να απολαύσει μερικές στιγμές με τον σύζυγό της, αλλά και τα δυο της παιδάκια, τον Σάββα και την μικρή Αναστασία. Η πανέμορφη παρουσιάστρια, παρά τις συνεχείς επαγγελματικές της υποχρεώσεις, είναι πάντοτε δίπλα στα δυο παιδάκια της, μιας και η οικογένειά της είναι η απόλυτη προτεραιότητα στην καθημερινότητά της. Όπως είναι λογικό, στις καλοκαιρινές διακοπές της ξέφυγε λιγάκι από το πρόγραμμα της διατροφής που ακολουθεί συνήθως, αλλά η αλήθεια είναι ότι με το που επέστρεψε στην Αθήνα, ξεκίνησε και πάλι να οργανώνει όσο καλύτερα μπορεί, το διατροφικό της πλάνο.

Έτσι λοιπόν, μέσα από μια σειρά με stories που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους για το πρόγραμμα που ακολουθεί, για να καταφέρει να αποτοξινώσει τον οργανισμό της από τις καλοκαιρινές διατροφικές "αμαρτίες". Η Δούκισσα Νομικού επιλέγει τα φρούτα, μιας και είναι και πολύ δροσιστικά και πολύ νόστιμα, ενώ παράλληλα έχουν ελάχιστες θερμίδες και βοηθούν στη μείωση, αλλά και στη μετέπειτα διατήρηση του σωματικού βάρους.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved