Σωτηροπούλου- Mαραβέγιας: Πιο in love από ποτέ στην Ιταλία- Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους
Showbiz

Σωτηροπούλου- Mαραβέγιας: Πιο in love από ποτέ στην Ιταλία- Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους

Η Tόνια Σωτηροπούλου  και ο Κωστής Μαραβέγιας απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκονται στην Ιταλία και ζουν τον έρωτά τους άκρως ρομαντικά!

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο δεν κρύβεται με τίποτα, μιας και τα κοινά τους στιγμιότυπα γίνονται όλο και περισσότερα και μας κάνουν να τους καμαρώνουμε... λιγάκι παραπάνω!

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στην Ιταλία και απολαμβάνουν τις ημέρες τους, μιας και είναι ένα από τα αγαπημένα τους μέρη, όπως έχουμε καταλάβει. Οι δυο τους είναι αρκετά ενεργοι στα προσωπικά τους προφίλ στα social media και ιδιαίτερα η Τόνια Σωτηροπούλου που πριν από λίγη ώρα δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από το πως περνούν τις ηλιόλουστες ημέρες τους στο ταξίδι τους.

Όπως βλέπουμε, τα τοπία και τα μέρη που έχει επισκεφθεί το ζευγάρι είναι απίθανα και μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε και μια φωτογραφία που ποζάρουν μαζί αγκαλιασμένοι και τα χαμόγελά τους λάμπουν και με το παραπάνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τότε που παντρεύτηκαν, ο ένας δεν ξεκολλά στιγμή από το πλευρό του άλλου!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved