Αφροδίτη Λιάντου - Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Αποκαλύπτουν πώς πήραν τους ρόλους τους στη Γη της Ελιάς
Showbiz

Αφροδίτη Λιάντου - Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Αποκαλύπτουν πώς πήραν τους ρόλους τους στη Γη της Ελιάς

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είδαν τη ζωή τους να αλλάζει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της «Γης της ελιάς».

Οι δύο πρωταγωνιστές μίλησαν για το αν είναι άβολο όταν τους αναγνωρίζουν στον δρόμο και πώς έγινε η πρώτη επαφή για να συμμετέχουν στην επιτυχημένη σειρά του Mega.

Έναν χρόνο μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς, βγαίνετε πλέον στον δρόμο και σίγουρα σας αναγνωρίζουν. Είναι κάπως άβολο όλο αυτό;

Αφροδίτη: Θυμάμαι ότι στις αρχές με παραξένευε όταν με σταματούσαν και μου μιλούσαν στον δρόμο. Αυτό όμως είχε συμβεί και στο παρελθόν κάποιες φορές, όταν ξεκίνησαν να κυκλοφορούν τα δικά μου τραγούδια. Σίγουρα βέβαια δεν ήταν τόσο έντονο και τόσο συχνό.

Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως ο κόσμος ταυτίστηκε πάρα πολύ με τη σειρά. Με σταματούσαν και καταλάβαινα πως πιστεύουν ότι είμαι η Μυρτάλη. Με ρωτούσαν συχνά αν θα τα ξαναβρώ με τον Στέφανο (σ.σ. τον υποδυόταν ο Λίαμ Άιρλαντ). Τους απαντούσα «όχι» και μετά κάναμε πλάκα.

Αλέξανδρος: Εγώ όποτε με σταματούν τους λέω «βαθιές ανάσες». Είναι ωραίο ο κόσμος να σου λέει καλά λόγια.

Με βάση τον ρόλο σου, βέβαια, δεν είμαι και τόσο σίγουρη ότι σου λένε ωραία λόγια.

Αλέξανδρος: Η αλήθεια είναι ότι κατά 99% σχολιάζουν αρνητικά τον ρόλο μου. Εγώ όμως στέκομαι σε αυτό το 1% που θα πει το θετικό.

Πώς έγινε η πρώτη επαφή για να συμμετέχετε στη «Γη της ελιάς»;

Αφροδίτη: Θυμάμαι ότι ήταν πέρσι την άνοιξη, γύρω στα μεσάνυχτα, που χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν ο Αντρέας (σ.σ. Γεωργίου). Μου είπε ότι ετοιμάζει ένα σίριαλ και θέλει να με δει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στην αρχή δεν το πίστεψα και πολύ ότι θα γίνει. Κάναμε ένα ραντεβού-κάστινγκ μέσω Skype και αργότερα συναντηθήκαμε και από κοντά. Πέρασαν περίπου τρεις εβδομάδες που δεν μιλήσαμε καθόλου και ξαφνικά μου έστειλε μήνυμα στο Instagram.

«Θέλω να είσαι ξεκούραστη γιατί σε δύο εβδομάδες ξεκινάμε». Τότε ήταν που συνειδητοποίησα ότι πήρα τον ρόλο. Όταν έκανα το κάστινγκ, έλεγα «αποκλείεται. Δεν θα με πάρει».

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Εγώ εκείνη την περίοδο πήγαινα σε διάφορα κάστινγκ και έκανα δοκιμαστικά. Με ενημέρωσαν ότι ενδιαφέρεται ο Αντρέας Γεωργίου να με δει για τη «Γη της ελιάς».

Κάναμε στην αρχή κάποια δοκιμαστικά βίντεο και του άρεσα. Κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μου στη σειρά. Και πίστεψα πολύ σε αυτό από την πρώτη στιγμή.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved