Τσαλίκης: Ο γιος του είχε γενέθλια και του ευχήθηκε με μια κοινή τους φώτο- Η απίθανη λεζάντα!
Showbiz

Τσαλίκης: Ο γιος του είχε γενέθλια και του ευχήθηκε με μια κοινή τους φώτο- Η απίθανη λεζάντα!

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι ένας περήφανος μπαμπάς και εν όψει των γενεθλίων του γιου του, Βασίλη, δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια κοινή τους φωτογραφία και να του ευχηθεί με τον πιο υπέροχο τρόπο. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές, που εδώ και πολλές δεκαετίες έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό, που τον ακολουθεί και τον στηρίζει σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, πέρα από ένας αξιόλογος τραγουδιστής που μετά από τόσα χρόνια έχει γεμίσει το βιογραφικό του με πολυάριθμες επιτυχίες, είναι και ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς, μιας και έχει τρεις γιους, στους οποίους και έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Ο μεγαλύτερος από τα παιδάκια του, Βασίλης, πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά του και ο Γιώργος Τσαλίκης δεν δίστασε να του ευχηθεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ο τραγουδιστής, που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media δημοσίευσε μια φωτογραφία με το γιό του, όπου οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό και δείχνουν απίστευτα αγαπημένοι.

Ο Γιώργος Τσαλίκης χρησιμοποίησε μια επική λεζάντα και έτσι επέλεξε να ευχηθεί δημόσια στον μεγαλύτερο από τους γιούς του, Βασίλη, για τα γενέθλιά του: "Το πιο πιθανό είναι να με πάρει τηλέφωνο και να μου πει «Μπαμπά κατέβασε την»! Όμως το ρισκάρω, γιατί πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 19 και μπήκε στα 20, γιατί είναι ωραίος τύπος και γιατί έχει ωραίο χαμόγελο, αν και χαμογελάει σπάνια στις φωτογραφίες που επίσης σπάνια κάθεται να ποζάρει. Αυτό είναι το μεγάλο μας παιδί που λατρεύω! Αυτά…"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved