Γιώργος Χρανιώτης: Με μια φωτό ευχήθηκε στο γιο του για την ονομαστική του γιορτή και μας συγκίνησε!
Showbiz

Γιώργος Χρανιώτης: Με μια φωτό ευχήθηκε στο γιο του για την ονομαστική του γιορτή και μας συγκίνησε!

Ο Γιώργος Χρανιώτης έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στο γιό του και η αλήθεια είναι ότι από τότε που γεννήθηκε ο μικρός, δεν μπορεί να ξεκολλήσει στιγμή από κοντά του, μιας και του έχει κλέψει την καρδιά. 

Ο ηθοποιός μαζί με την σύζυγό του, Γεωργία Αβασκαντήρα, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένειά και από τότε που ήρθε στη ζωή το πρώτο τους παιδί, ο μικρός Αλέξανδρος, ζουν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους.

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που ο Γιώργος Χρανιώτης έχει δημοσιεύσει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του με το γιο του, μιας και μαζί κάνουν πολλά πράγματα και πολλές δραστηριότητες. Μάλιστα, πρόσφατα είχαν ταξιδέψει οικογενειακώς μέχρι και την Κίμωλο, όπου πέρασαν μαγικά και οι εικόνες που είδαμε μέσα από το Instagram, μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Αυτήν την φορά ο ηθοποιός, εν όψει της σημερινής ημέρας, 30 Αυγούστου, θέλησε να ευχηθεί στο γιο του, Αλέξανδρο, για την ονομαστική του γιορτή.

Ο Γιώργος Χρανιώτης, με μια δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μας συγκίνησε όλους. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο μικρός μου Αλέξανδρος σήμερα έχει την γιορτή του. Να είσαι πάντα όμορφος, στο μέσα σου και στο έξω σου, να σαι γερός και να αντέχεις, να έχεις χρυσά μαλλιά και χρυσά μυαλά και να γελάς τόσο έντονα κι αληθινά όπως τώρα. Σ’ ευχαριστώ που είσαι στην ζωή μου, μικρέ μου σαρδανάπαλε. Ο κόσμος μου είναι αλλιώς μαζί σου»

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved