Ευγενία Σαμαρά: Η Στέλλα του «Σασμού» είχε γενέθλια και έγινε 35- Η φωτό με την υπέροχη τούρτα της!
Showbiz

Ευγενία Σαμαρά: Η Στέλλα του «Σασμού» είχε γενέθλια και έγινε 35- Η φωτό με την υπέροχη τούρτα της!

Η Ευγενία Σαμαρά, μετά από τις καλοκαιρινές της διακοπές, δείχνει να είναι πιο λαμπερή από ποτέ και απολαμβάνει τη κάθε στιγμή της με τα αγαπημένα της πρόσωπα. 

Είναι πλέον μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Σασμός", που κατέχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκείνον της Στέλλας.

Η Ευγενία Σαμαρά, μετά τη λήξη των γυρισμάτων για τον "Σασμό" της περασμένης σεζόν, ξεκίνησε αμέσως τις καλοκαιρινές της διακοπές και επισκέφθηκε μερικούς από τους πιο αγαπημένους της προορισμούς με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η πανέμορφη ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα προσωπικά της προφίλ στα social media και δημοσιεύει πολύ συχνά στιγμιότυπα τόσο από την καθημερινότητά της, όσο και από την επαγγελματική της ζωή. Σήμερα, 30 Αυγούστου, η πανέμορφη ηθοποιός είχε γενέθλια και έκανε μια υπέροχη δημοσίευση, αποκαλύπτοντας και την ηλικία της, που είναι 35 ετών.

Η Ευγενία Σαμαρά έγραψε χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή της: "Η μέρα μου. Η 35η μόνο δική μου μέρα, όπως μου είπε ένας άνθρωπος που αγαπώ. Έψαχνα να βρω κάτι να πω αλλά λέξεις όπως αλλαγή, ασφάλεια, θλίψη ,άνθρωπος, χαρά, πόνος, σύμπαν, εγώ, εσύ, αγάπη, σκοτάδι, φως, ζωή, κάπως μέσα μου, ακούγονται σαν «μια» . Ίσως και να είναι μία. Μια μεγάλη χρυσαφένια σφαίρα που κάθε φορά την κοιτάζεις από αλλού, κάτι καινούργιο μαθαίνεις και προχωράς ένα βήμα παραπέρα. Βαθιά ευγνώμων για τα 35 μου μεγάλα βήματα (και λιγότερα να ήταν δεν θα στεναχωριόμουν😂) προχωρώ με τους πιο υπέροχους ανθρώπους δίπλα μου και μέσα μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές να είμαστε όλοι καλά"

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved