Χατζίδου- Παύλου: Μια μέρα πριν την πρεμιέρα τους, έχουν επέτειο- Η φωτογραφία που δημοσίευσαν!
Showbiz

Χατζίδου- Παύλου: Μια μέρα πριν την πρεμιέρα τους, έχουν επέτειο- Η φωτογραφία που δημοσίευσαν!

H Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου  κλείνουν σήμερα, 4 Σεπτεμβρίου 2022, ένα χρόνο παντρεμένοι και μάλιστα είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Πρόκειται για ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της σόουμπίζ, που έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με την μικρή Μελίτα να τους έχει κλέψει την καρδιά και είναι η απόλυτη πρεοτεραιότητά τους.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου σε λίγες μόνο ώρες θα κάνουν την πρεμιέρα τους στο Star και στην εκπομπή Breakfast @Star, που μαζί με την ομάδα των συνεργατών τους, αυτό που θα προσπαθήσουν είναι να μεταφέρουν το απόλυτο πάρτι με την θετική διάθεση, έτσι ώστε να ξεσηκώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Το ζευγάρι σήμερα, 4 Σεπτεμβρίου, κλείνει ένα χρόνο από την ημέρα του γάμου τους, ο οποίος ήταν παραμυθένιος. Η Ελένη Χατζίδου, που είναι αρκετά ενεργή στα social media, δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία από εκείνη την ιδιαίτερη μέρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι, κρατώντας και την μικρή Μελίτα.

Η Ελένη Χατζίδου έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Σαν σήμερα… Είναι μαγικό να παντρεύεσαι τον άντρα των ονείρων σου… Σ αγαπώ#1yearanniversary»

Δείτε παρακάτων την φωτογραφία που ανήρτησε η Ελένη Χατζίδου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved