Αναστασία Δεληγιάννη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά το γάμο της με τον Ηλία Βρεττό!
Showbiz

Αναστασία Δεληγιάννη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά το γάμο της με τον Ηλία Βρεττό!

Ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κύμη. 

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και γενικώς κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως και τον γάμο τους, ο οποίος και έγινε σχεδόν μυστικά αφού δεν είχε αποκαλυφθεί ούτε η μέρα, ούτε ο τόπος και η ώρα του μυστηρίου.

Λίγες μέρες μετά τον υπέροχο γάμο τους, η Αναστασία Δεληγιάννη και ο Ηλίας Βρεττός περνούν τις πρώτες του στιγμές ως σύζυγοι και η αλήθεια είναι ότι ζουν τον έρωτά του στο έπακρο. Να θυμίσουμε πως και οι δυο είχαν ανακοινώσει ότι ο γάμος θα γίνει στην Εύβοια – όπου και έκαναν διακοπές μέσα στο καλοκαίρι, όμως, δεν είχαν γνωστοποιήσει την ακριβή ημερομηνία καθώς δεν ήθελαν να απασχολήσουν τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης. με την προσωπική τους στιγμή.

Η Αναστασία Δεληγιάννη, το βράδυ της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου δημοσίευσε ένα φωτογραφικό άλμπουμ με φωτογραφίες από τον γάμο τους, με τους δυο τους να δείχνουν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή μαζί. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της:"Δεν έχουμε λόγια να σας ευχαριστήσουμε όλους για τις υπέροχες και αμέτρητες ευχές σας🙏 εύχομαι και η δίκη σας στιγμή να είναι όπως την ζήσαμε εμείς αυτές τις ημέρες ,με συγγενείς , καλούς φίλους και τον άνθρωπο που θέλετε διπλα σας! Να ζήσουμε μωρό μου @vrettos_ilias «σ’αγαπώ ως το άπειρο» ♾ !!!"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved