Showbiz

Τούνη – Αλεξάνδρου: Επίσκεψη στον γυναικολόγο - Το υπερηχογράφημα στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Ιώαννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το παιδάκι τους. Ωστόσο ο παρουσιαστής θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο.

Μπορεί αυτή η περίοδος για την Ιωάννα Τούνη να είναι η πιο ευτυχισμένη της ζωής της καθώς διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο έχει και δύσκολες ημέρες.

Αυτό φυσικά οφείλεται στις διαταραχές που προκαλεί μια εγκυμοσύνη στη γυναίκα και η Ιωάννα το έχει ζήσει για τα καλά. Μάλιστα δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μάθαιναν ότι περιμένουν αγοράκι. Ο παρουσιαστής και μοντέλο τρελάθηκε από τη χαρά του ενώ «παγωμένη» με την αντίδρασή του ήταν τη στιγμή της ανακοίνωσης η Ιωάννα η οποία παραδέχτηκε ότι δεν περνάει και την πιο εύκολη εγκυμοσύνη.

Η γνωστή influencer ανά διαστήματα δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα μέσα από τα social media και ενημερώνει για το πως πηγαίνει η εγκυμοσύνη της. Σήμερα (6/9) το ερωτευμένο ζευγάρι είχε ραντεβού στον γιατρό για τον καθιερωμένο υπέρηχο, με τον παρουσιαστή να απαθανατίζει τη στιγμή.

Ο ίδιος δημοσίευσε το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Αλεξάνδρου junior», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στη λεζάντα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved