Λεβεντογιάννης: Η ηλικία, το απίστευτο περιστατικό με θαυμάστρια και ο ρόλος του στη σειρά του ΑΝΤ1
Showbiz

Λεβεντογιάννης: Η ηλικία, το απίστευτο περιστατικό με θαυμάστρια και ο ρόλος του στη σειρά του ΑΝΤ1

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Ο ίδιος πρωταγωνιστούσε στη νέα σειρά του ALPHA «Αγγελική» και είχε καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο είχε καταφέρει να «τρελάνει» το γυναικείο τηλεοπτικό κοινό με τη σκηνή εκείνη στην οποία τον είδαμε να κάνει ντους ημίγυμνος. Ωστόσο, έχει μαγνητίσει τα βλέμματα και για τον… τρυφερό χαρακτήρα του.

Πάμε όμως να μάθουμε μερικά πράγματα για εκείνον…

Ηλικία

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1986 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο, σπούδασε marketing και διοίκηση επιχειρήσεων. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του ξεκίνησε να εργάζεται σε διαφημιστική εταιρία, ωστόσο σε ηλικία 22 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική εγκαταλείποντας το χώρο της διαφήμισης. Σπούδασε σε Δραματική Σχολή και αποφοίτησε το 2013 ξεκινώντας την πορεία του σε θέατρο και τηλεόραση.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους στις τηλεοπτικές σειρές Δίδυμα Φεγγάρια, Το Τατουάζ, Έρωτας Μετά και Αγγελική. Φέτος θα τον απολαύσουμε μέσα από την νέα σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι.

Το απίστευτο περιστατικό με θαυμάστρια

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε αποκαλύψει πως μια θαυμάστρια, τού είχε εκφράσει ακραία τον θαυμασμό της. Όπως είπε ο ίδιος στην αρχή ενοχλήθηκε αλλά μετά από λίγο μίλησαν και τράβηξαν μερικές φωτογραφίες.

«Μια φορά στο αεροδρόμιο, με φώναζε μια κυρία και δεν την άκουγα. Ήρθε και μου τράβηξε με δύναμη τα ακουστικά από το αυτί, μόνο και μόνο για να βγάλουμε μια φωτογραφία… Τα πρώτα πέντε δευτερόλεπτα είχα θυμώσει λίγο, αλλά μετά βγάλαμε την φωτογραφία και το άφησα εκεί…

Ο ρόλος του στη σειρά του ΑΝΤ1

Με τον ρόλο του δικηγόρου πρόκειται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη ο ηθοποιός. Για τον ΑΝΤ1, το κανάλι που μέσα από τις «Άγριες μέλισσες» άνοιξε ξανά το δρόμο για την ποιοτική ελληνική μυθοπλασία, η επόμενη σεζόν θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Με τον ανταγωνισμό να αυξάνεται και το «Ντέρτι» να έχει αποσυρθεί για την ώρα από το τραπέζι, τρεις νέες σειρές καλούνται να πάρουν τη σκυτάλη και να κρατήσουν το σταθμό στην κορυφή.

Πριν λίγες μέρες σας γράψαμε για τη «Μάγισσα», που ετοιμάζει η ομάδα των Μελίνας Τσαμπάνη, Πέτρου Καλκόβαλη και Λευτέρη Χαρίτου. Ωστόσο, η Μαρία Γεωργιάδου, η, σεναριογράφος του επιτυχημένου «Ήλιου», είχε ένα νέο πρότζεκτ, το οποίο έχει αστυνομικό περιεχόμενο.

Η ιστορία θα εστιάζει σε μια ομάδα δικηγόρων, η οποία θα καλείται να εξιχνιάσει διάφορα εγκλήματα, που θα οδηγηθούν στη συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες. Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί;

Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη.

Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο. Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δε θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη. Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους. Γιατί η αλήθεια δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο… Γιατί κανείς δεν είναι αθώος…

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved