Άννα Μαρία Ηλιάδου: Ο ρόλος στην «Άγρια Γη» και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της!
Showbiz

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Ο ρόλος στην «Άγρια Γη» και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της!

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου είναι υπέροχη και η αλλαγή που πρόσφατα έκανε στην εμφάνισή της, την έχει ανανεώσει και με το παραπάνω. Η ίδια δηλώνει πανέτοιμη για τη νέα σεζόν. 

Την γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας GNTM, που κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση, αλλά και το μεγάλο έπαθλο!

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου, από τη στιγμή που κέρδισε το Greece's Next top Model, έχει προχωρήσει πολύ την καριέρα της, μιας και δραστηροποιείται επαγγελματικά, τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε εξωτερικό. Η ίδια έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της μόδας και η αλήθεια είναι ότι η καριέρα της όσο πάει γίνεται και μεγαλύτερη. Αυτή τη φορά, η πανέμορφη νεαρή κοπέλα ετοιμάζει το νέο της βήμα και αυτή τη φορά είναι τηλεοπτικό, μιας και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα συμμετάσχει στην σειρά, που θα ξεκινήσει στον ΣΚΑΪ και έχει τον τίτλο "Άγρια Γη".

Λίγο πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς, η Άννα Μαρία Ηλιάδου έκανε μια υπέροχη αλλαγή στα μαλλιά της και της πηγαίνει και πάρα πολύ. Η ίδια έβαλε στα μαλλιά της hair extensions και πλέον έχουν μακρύνει πολύ, με τις νέες φώτο που δημοσιεύει στα social media να είναι υπέροχες!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved