Άννα Μαρία Ηλιάδου: Κάνει «στροφή» στην καριέρα της- Ποιο είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα;
Showbiz

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Κάνει «στροφή» στην καριέρα της- Ποιο είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα;

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου ετοιμάζει το νέο της βήμα και είναι απόλυτα έτοιμη για αυτό, μιας και ανυπομονεί να δοκιμάσει τον εαυτό της στην υποκριτική. 

Την γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων GNTM, όπου και κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο τίτλο, μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου, μετά το τέλος του ριάλιτι μοντέλων, ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας κι η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει πολλά βήματα από τότε, μιας και πλέον δουλεύει πολύ, είναι σε πρακτορείο και κάνει και πολλές διαφημίσεις στα social media. Η πανέμορφη νεαρή κοπέλα ετοιμάζει το νέο της βήμα και αυτή τη φορά είναι τηλεοπτικό, μιας και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα συμμετάσχει στην σειρά, που θα ξεκινήσει από την ερχόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ και έχει τον τίτλο "Άγρια Γη".

Στη σειρά θα πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων ηθοποιών, η Ζέτα Δούκα, ο Στέφανος Μιχαήλ και η Παναγιώτα Βιτετζάκη. Η ίδια πιστεύει πολύ στον εαυτό της και είναι σίγουρη πως με σκληρή δουλειά θα καταφέρει να βγάλει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικές από τις φωτογραφίες της Άννας Μαρίας Ηλιάδου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved