Showbiz

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά για την φημολογούμενη σχέση της με τον MadClip!

Gossip-tv Team

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου, μετά από το GNTM ασχολείται ενεργά με την μόδα, τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε εξωτερικό, ενώ παράλληλα είναι έτοιμη να δώσει τα πάντα για αυτήν την δουλειά, που τόσο πολύ αγαπάει. 

Την γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων Greece's Next Top Model, όπου κατάφερε σε ηλικία μόλις 18 ετών να κατακτήσει την πρώτη θέση και να ξεκινήσει, με αυτόν τον τρόπο, την καριέρα της στο μόντελινγκ.

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" και η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καριέρα της σήμερα, ενώ παράλληλα σχολίασε και το ανανεωμένο GNTM, με την νέα κριτική επιτροπή αλλά και την επιστροφή της Βίκυς Καγιά. Η ίδια αποκάλυψε επίσης και όλη την αλήθεια για την φημολογούμενη σχέση της με τον ράπερ MadClip, λέγοντας ότι ποτέ δεν ήταν ζευγάρι μαζί του.

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δε μου έχει συμβεί κάποια κακοποιητική συμπεριφορά στη δουλειά αλλά έχω ακούσει ιστορίες που με έχουν τρομάξει. Αν μου συμβεί τέτοια συμπεριφορά, θα ξέρω να την αντιμετωπίσω. Στην Ελλάδα δεν έχουμε πολλές δουλειές στο modeling και προσπαθούμε να βγούμε στο εξωτερικό. Εδώ δουλεύεις μέσω Instagram. Από εκεί βγάζω εγώ τα λεφτά μου»

«Η νέα κριτική επιτροπή του GNTM, μου φαίνεται ωραία. Η Βίκυ Καγιά θα είναι σα να μην έλειψε ποτέ. Δεν έχω πολλές επαφές με τον Άγγελο Μπράτη. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι μια όμορφη γυναίκα, όμως στο GNTM ήταν σαν να μην είχε ενέργεια. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα και έχει γνώσεις να τις μεταφέρει στα παιδιά. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον»

«Έχω πάρα πολλές δουλειές, άμα είχα και σχέση θα έσκαγα. Ο μόνος άντρας που μιλάω είναι ο booker μου, τίποτα άλλο. Έχει γραφτεί ότι έχω σχέση με άνθρωπο που δεν είχα. Δεν είχα σχέση μαζί του… Δεν θέλω να συζητήσω για τη φημολογούμενη σχέση που μου χρέωναν. Ξέρω τι έγινε και αυτό είναι που μετράει»

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved