Αθηνά Ευμορφιάδη: Οι πρώτες φωτό με το αποκαλυπτικό νυφικό της- Λάμπει από ευτυχία!
Showbiz

Αθηνά Ευμορφιάδη: Οι πρώτες φωτό με το αποκαλυπτικό νυφικό της- Λάμπει από ευτυχία!

Η Αθηνά Ευμορφιάδη ντύθηκε στα λευκά και η αλήθεια είναι ότι ήταν μια κούκλα και όλοι όσοι παρευρέθηκαν στις ετοιμασίες του γάμου της, συγκινήθηκαν πολύ!

Η πρώην παίκτρια του Survivor είχε ήδη δηλώσει μέσα από το παιχνίδι ότι είναι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της και ότι πολύ σύντομα θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Έτσι και έγινε και σήμερα, Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, η Αθηνά Ευμορφιάδη και ο σύντροφός της, Γιάννης πρόκειται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου σε μια τελετή και ένα πάρτι που δεν θα έχει προηγούμενο. Τα στιγμιότυπα που είχε μοιραστεί στο Instagram από πολύ νωρίς το πρωί η νύφη ήταν πολλά ενώ μόλις ήταν έτοιμη ξεκίνησε να κάνει live βιντεο δείχνοντας σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους τα έθιμα που τηρούνται.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη ήταν πανέμορφη με το νυφικό της, το οποίο ήταν στενό και τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της, ενώ στο πλάι είχε ένα πολύ μεγάλο σκίσιμο, που έδειχνε τα καλογυμνασμένα πόδια της. Στα μαλλιά της είχε επιλέξει ένα χτένισμα με κυματισμούς, ενώ το μακιγιάζ το διατήρησε σε ήπιους τόνους, ενώ φυσικά δεν έλειπε η λάμψη!

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικές φωτογραφίες της με το νυφικό:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved