Τσιμτσιλή: Αυτά είναι τα γεύματα της διατροφής της που τις χαρίζουν τέλειες αναλογίες
Showbiz

Τσιμτσιλή: Αυτά είναι τα γεύματα της διατροφής της που τις χαρίζουν τέλειες αναλογίες

Μάθετε όλα τα μυστικά της διατροφής της Σταματίνα Τσιμτσιλή για ένα τέλειο κορμί. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι από τις γυναίκες της showbiz που διαθέτουν ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά και αρκετές φορές έχει δεχτεί κολακευτικά σχόλια, τόσο για το σώμα της, όσο και για την ομορφιά της.

Η παρουσιάστρια μπορεί να έχει αποκτήσει τρία παιδιά, όμως τόσο η ισορροπημένη διατροφή που ακολουθεί στην καθημερινότητά της, όσο και η γυμναστική που επιλέγει, την βοηθούν να διατηρεί τέλειες αναλογίες.

Μάλιστα η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιραστεί μαζί μας τα γεύματα που επιλέγει κατά την διάρκεια της ημέρας της.

Έτσι, όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλει να επανέλθει ή να διατηρήσει το σώμα της, επιλέγει να τρώει μικρά και ισορροπημένα γεύματα τα οποία περιέχουν, πρωτεΐνη, σαλάτες, φρούτα και λαχανικά.

Συγκεκριμένα, το πρωινό της περιλαμβάνει γιαούρτι με φρούτα, ενώ για το μεσημεριανό προτιμά σπιτικά φαγητά. Για σνακ επιλέγει φρέσκα λαχανικά, αυγά αλλά αβοκάντο.

Φυσικά η γυμναστική δεν λείπει από το πρόγραμμά της και τα τελευταία χρόνια κάνει pilates, που της χαρίζουν ευλυγισία και ευεξία.

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικές από τις διατροφικές της συνήθειες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved