Αντώνης Ρέμος: Η sold out περιοδεία κορυφώνεται! Special guest Ελεονώρα Ζουγανέλη
Showbiz

Αντώνης Ρέμος: Η sold out περιοδεία κορυφώνεται! Special guest Ελεονώρα Ζουγανέλη

Ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι κορυφώνοντας τη μεγάλη και sold out περιοδεία του, με special guest την Ελεονώρα Ζουγανέλη, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στην Πάτρα.

Ο Αντώνης Ρέμος χάρισε, για ακόμα μία φορά, ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, «μαγεύοντας» το κοινό με τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του, μεταξύ των οποίων και το πρόσφατο single «Όλα Για Σένα» που κυκλοφορεί από την Panik Records και τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες του.

Το δικό της τόνο στις «μαγικές» αυτές βραδιές έβαλε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μια από τις πιο σημαντικές φωνές της γενιάς της.

Σε κάθε σταθμό της περιοδείας (Ηράκλειο - Παγκρήτιο Στάδιο, Αθήνα - Κατράκειο θέατρο Νίκαιας, Θεσσαλονίκη - Θέατρο Γης, Λάρισα - ΑΕΛ FC Arena), ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά τους χώρους και έγινε «ένα» με τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος ανταπέδωσε την αγάπη και την ανταπόκριση του κοινού χαρίζοντάς του αξέχαστες μουσικές εμπειρίες.

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο της Παναχαϊκής, ο Αντώνης Ρέμος και η Ελωνόρα Ζουγανέλη κορυφώνουν το ξεχωριστό τους συναυλιακό υπερθέαμα, με τα εισιτήρια να έχουν γίνει ανάρπαστα και τη συναυλία να οδεύει προς το απόλυτο sold out, όπως συνέβη και με τις τέσσερις προηγούμενες.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved