Βίκυ Καγιά: «Μέσα από τη μόδα αντιλαμβάνομαι τον αντίκτυπο της κοινωνικοπολιτικής μας κατάστασης»
Showbiz

Βίκυ Καγιά: «Μέσα από τη μόδα αντιλαμβάνομαι τον αντίκτυπο της κοινωνικοπολιτικής μας κατάστασης»

Η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξη που παραχώρησε μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μόδα, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε το αγαπημένο της προϊόν του οίκου Armani Beauty.

Ποια είναι η σχέση σου με τη μόδα και την ομορφιά μετά από χρόνια;

Είναι ζωτικής σημασίας. Είναι κάτι που το μελετάω ευλαβικά γιατί με αφορά. Μέσα από τη μόδα αντιλαμβάνομαι τον αντίκτυπο της κοινωνικοπολιτικής μας κατάστασης, τι συμβαίνει με τις γυναίκες, με τους άνδρες. Υπάρχουν πολλά να δεις πίσω από τις εικόνες και πίσω από τα κοψίματα και τα πατρόν. Θέλω vα ενσωματώνω τις τάσεις με έναν τρόπο που μου ταιριάζει. Δεν είμαι πια 25 χρόνων, υιοθετώ αυτά που αποπνέουν το σύγχρονο ρυθμό χωρίς όμως να θεωρείται fashion victimism.

Δύο χρόνια εκπροσωπείς τον οίκο Armani Beauty στην Ελλάδα. Ποια στοιχεία της μάρκας αισθάνεσαι ότι εκφράζεις;

Τη σιγουριά και την κομψότητα μιας γυναίκας που σέβεται τον εαυτό της και στο βάθος είναι ένα κορίτσι που θέλει να τη θαυμάζουν, να την καμαρώνουν και να της φέρονται όμορφα.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου προϊόν του οίκου Armani Beauty;

Αυτό που αγαπώ στον Armani είναι η φιλοσοφία του “less is more”. Αγαπημένο μου είναι το κραγιόν Lip Power, στις αποχρώσεις 104 και 404. Μ’αρέσει πολύ η εφαρμογή του Luminous Silk Foundation, είναι πολύ φυσικό και σίγουρα το άρωμα μου, Si au de Parfum. Με συναρπάζει η μυρωδιά του.

Πηγή: Mary Claire

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved