Showbiz

Βλάχος: «Θα ήταν πολύ θλιβερό για εμένα να είναι η ταυτότητά μου η προσωπική μου ζωή»

Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας καλλιτέχνη της νέας γενιάς με σταθερή πορεία και μεγάλη γκάμα ρόλων, τους οποίους επιλέγει με συνέπειαως απάντηση στα δρώμενα της εποχής.

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του με την κωμική σειρά «Εκτός υπηρεσίας» του ΑΝΤ1, όπου υποδύεται έναν αστυνομικό, μίλησε τόσο για τα σημεία των καιρών όσο και για την προσωπική του διαδρομή.

Θα σε απολαύσουμε (από τις 6 Οκτωβρίου) για δεύτερη σεζόν στο Θέατρο «Γκλόρια» στην παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός Αναρχικού» του Ντάριο Φο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Υποδύεσαι τον τρελό γελωτοποιό, έναν απαιτητικό ρόλο...

Τα γεγονότα της κατάχρησης εξουσίας είναι εδώ και μας θυμίζουν την τραγικότητα της ταξικής πάλης και της αγριάδας του ανθρώπου. Δυστυχώς, είναι τόσο επίκαιρο το έργο του Ντάριο Φο. Αν ζούσαμε σε έναν κόσμο με βάση τον άνθρωπο δεν θα είχα λόγο ύπαρξης, δεν θα είχα λόγο να γράψω τραγούδια, αυτά που γράφω τουλάχιστον, δεν θα είχα πεδίο δράσης. Θα έγραφα ερωτικά, όπως έχω γράψει στο παρελθόν. Δυστυχώς, υπάρχει πεδίο δράσης γιατί ο κόσμος μας είναι άδικος, είναι κόσμος δύο ταχυτήτων που δεν επιβραβεύεται η ουσία, αλλά η έλλειψη αυτής. Η βία υπάρχει ή κρύβεται ή περιμένει στη γωνία. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να χρησιμοποιώ χιούμορ και σαρκασμό να δίνω παρηγοριά σε έναν κόσμο που είμαι σίγουρος ότι μπορεί να αλλάξει ή αν μπορώ εγώ να τον αλλάξω. Αλλά, σίγουρα , σε αυτή τη φάση, η δική μου απάντηση σε αυτό που συμβαίνει θα ήθελα να είναι και καταγεγραμμένη σαν μια μελλοντική αντίσταση απέναντι στη θλιβερή πραγματικότητα.

Η σχέση σου με τη μουσική είναι σαν αναπνοή. Έχεις γράψει και δύο από τα τραγούδια της παράστασης...

Στα θέατρο, αυτό οφείλεται στον Γιάννη Κακλέα που ήθελε να συνδυάσει τη διττή μου ιδιότητα και τον ευχαριστώ πολύ. Η συνεργασία μας είναι μακροχρόνια, έντονη, αποτελεσματική και του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη. Ο Κακλέας είναι ο άνθρωπος που μου έδωσε τον πρώτο μου ρόλο στην Επίδαυρο και τον εμπιστεύομαι πάντα.

Στη σειρά είσαι αρραβωνιασμένος και οδεύεις προς γάμο. Στην προσωπική σου ζωή, η έννοια «γάμος» τι ρόλο έχει; Γνωρίζουμε ότι εδώ και δεκατρία χρόνια είσαι σε σχέση με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου...

Δεν έχω μιλήσει ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Είναι μια αρχή που έχω κρατήσει από την αρχή της καριέρας μου. Δεν αφορά κανέναν και θέλω να παραμείνει και σαν σήμα σε έναν κόσμο που ζούμε, στον οποίο έχω πράγματα να πω. Θα ήταν πολύ θλιβερό για εμένα να είναι η ταυτότητά μου η προσωπική μου ζωή. Επειδή αυτό γίνεται κατά κόρον, ας αφήσετε εμένα έξω από αυτό. Επειδή με στεναχωρούσε τόσα χρόνια και επειδή κάνω τόσα πράγματα, σκεφτόμουν «μα, δεν είναι αρκετά τόσα πράγματα που κάνω, δεν σας είναι αρκετά;». Αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον; Επειδή κάποιος άνθρωπος βγάζει εύκολα χρήματα προβάλλοντας την προσωπική του ζωή, απλά θα ήθελα να μου επιτρέψετε να ζω σε έναν ρομαντικό κόσμο που θα σας αφορώ ως άνθρωπος λιγότερο από ό,τι ως καλλιτέχνης.

Το ότι έχεις καταφέρει να κρατάς την προσωπική σου ζωή για εσένα, σου δίνει ισορροπία;

Πιστεύω ότι την έχω, ναι.

Πηγή: Reallife

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved