Παναγιώταρου: Ευχήθηκε στον Στάθη της με τον πιο ρομαντικό τρόπο- Οι νέες full in love φωτό τους!
Showbiz

Παναγιώταρου: Ευχήθηκε στον Στάθη της με τον πιο ρομαντικό τρόπο- Οι νέες full in love φωτό τους!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας ζουν τον απόλυτο έρωτα και η αλήθεια είναι ότι ταιριάζουν πάρα πολύ και είναι μάλιστα έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού τον τελευταίο καιρό συγκατοικούν κιόλας.  

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, που ο Στάθης Σχίζας κατάφερε να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής, δεν μπορούν στιγμή ο ένας μακριά από τον άλλον και, ως εκ τούτου, ο χρόνος που περνούν μαζί είναι αμέτρητος.

Σήμερα, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, ο Στάθης Σχίζας είχε την ονομαστική του γιορτή και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν μπορούσε να μην του ευχηθεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο, μιας και για εκείνη είναι ο έρωτας της ζωής της. Οι δυο τους το περασμένο καλοκαίρι πραγματοποίησαν πολλές εξορμήσεις εντός και εκτός συνόρων, με σκοπό να απολάυσουν το καλοκαίρι τους και με το παραπάνω, αφού ήταν αυτό που πραγματικά χρειαζόντουσαν, μιας και η φετινή σεζόν είναι αρκετά απαιτητική για εκείνους.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Instagram και η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά -σχεδόν καθημερινά- δημοσιεύει περιεχόμενο που αφορά τόσο την καθημερινότητά της και τις προσωπικές της στιγμές, όσο και την επαγγελματική της δραστηριότητα. Η ίδια αυτήν την φορά, εν όψει της εορταστικής ημέρας, αφιερωμένης στον Στάθη Σχίζα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στο προφίλ της από τις πρόσφατες διακοπές που πραγματοποίησαν μαζί στην Κώ.

Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι στην παραλία με μαγιό, ενώ τόσο τα βλέμματά τους, όσο και το χαμόγελό τους μαρτυρούσαν πως... εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Η Αλεξάνδρα έγραψε χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή της: Happy Nameday baby!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved