Showbiz

Μάρθα Καραγιάννη: Τι έγραφε το τελευταίο χειρόγραφο σημείωμά της!

Gossip-tv Team

Η Μάρθα Καραγιάννη, όπως έγινε γνωστό, με ιδιόχειρο σημείωμά της, είχε ζητήσει ότι μετά από τον θάνατό της δεν θέλει να γίνει ταφή του σώματός της, αλλά αποτέφρωση.

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου, με την είδηση για τον θάνατό της να σκορπά θλίψη όχι μόνο στον καλλιτεχνικό κόσμο και τους οικείους της, αλλά και το κοινό που την λάτρευε όλα αυτά τα χρόνια.

Από την Τρίτη το πρωί είχε ξεκινήσει μια συζήτηση γύρω με το θέμα της ταφής της ηθοποιού, μιας και η αποτέφρωση δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί, μιας και θα έπρεπε ένα συγγενικό πρόσωπο πρώτου η δευτέρου βαθμού να υπογράψει το συγκεκριμένο έγγραφο. Η Μάρθα Καραγιάννη είχε αφήσει ένα χειρόγραφο σημείωμα στο οποίο και η ηθοποιός είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Εγώ η Μάρθα Καραγιάννη του Χαριλάου και της Δόμνας επιθυμώ όταν φύγω από αυτό τον κόσμο αντί να ταφώ, να καώ»

Όλα φαίνεται πώς πήγαν καλά στο τέλος, μιας και η επιθυμία της ηθοποιού θα γίνει πραγματικότητα αφού μετά την τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Α΄Νεκροταφείο Αθηνών το πρωί της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου θα γίνει στη συνέχεια η αποτέφρωσή της

Δείτε το σχετικό βίντεο με το ρεπορτάζ παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved